Naslovnica Vijesti Kućni ljubimci

Garu su napustili nakon 11 godina

Vlasnica ga je ostavila u Skloništu Lič, ako mu možete pomoći da svoju starost provede u toplom domu nazovite 097/63-63-293 ili 099/25-18-904
24. srpnja 2018. u 20:25 3 komentara 1442 prikaza
Foto: Privatni album
Pogledajte galeriju 1/2

Vrata boksa koja su se zatvorila za Garom u njegov su život donijela promjenu koju teško može prihvatiti.

Imao je Garo dom, ali njegova ga se vlasnica odrekla nakon 11 godina. Ostavila ga je u skloništu i otišla. Zaboravila je na prijatelja koji joj je bio vjeran, ostavila ga je ne mareći za njegovu tugu. A Garo se teško nosi sa svim što mu se dogodili, potiho cvili i plače. Kad bi mogao pričati, vjerojatno bi rekao da još uvijek čeka bolje sutra. Čeka dan kad će se vrata otvoriti i kad će zauvijek izići iz boksa.

Garo nije naučen na toliko pasa oko sebe, na njihov lavež i buku. Jako je dobar i voli ljude, a ne smetaju mu ni druge životinje. Traži samo malo mjesta i dom u kojem će provesti svoju starost. Garo je u Skloništu Lič, prijevoz nije problem, a za sve informacije nazovite 097/63-63-293 ili 099/25-18-904.

traži dom Cijeli svoj život Pino je u Noinoj arci zbrinjavanje životinja Nečipirani psi bježe iz auta na putu za sklonište, a komunalni redari imaju previše posla

 

Zdravstveno osiguranje
Koliko košta zdravlje u 2019. i kako izbjeći duge liste čekanja

A1 izdvaja za Vas

  • tomislav32:

    Sram je bilo.

  • Merlin:

    siroče, odvratno je tako napustiti psa u njegovim ozbiljnim godinama, baš odvratno. jadan garo, ne želim ni misliti kak se osjeća, koji mu to šok mora bit....uf, večernjakovci nemojte nam takve tužne priče plasirat, imamo dovoljno s*anja i tuge u ... prikaži još! cijeloj državi, dajte radije one s happy endom, recimo kad netko udomi starije peseke kao garo... pa valjda ima koja takva priča?

  • svesemože:

    Kad se Garo udomi, pisat će lijepu priču.