Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi snježni pokrivač

Zimi nije kraj, novi snijeg stiže sutra i padat će cijeli tjedan

17.02.2018.
u 10:33

Hladnije će sljedeći tjedan biti u Lici i Gorskom kotaru i na ovom području se ujedno očekuje i najviše snijega tijekom sljedećeg tjedna.

U sunčanom vremenu bez kiše i snijega uživat ćemo još danas, najavljuje DHMZ, jer već sutra očekuje nas oblačno vrijeme uz povremenu kišu, a u unutrašnjosti će biti i snijega.

Novi snježni pokrivač prekrit će uglavnom gorska područja, a oborina će biti češće u prvom dijelu dana, a zatim će u središnjim i istočnim područjima postupno prestati.  Na kopnu će zapuhati umjeren sjeverni i sjeveroistočni, u Slavoniji sjeverozapadni vjetar. Na Jadranu u početku umjereno jugo, no već ujutro bura će jačati na sjevernom Jadranu.

Na kontinentu snijeg će padati i tijekom idućeg tjedna, tako DHMZ najavljuje snijeg u Zagrebu u ponedjeljak, utorak, srijedu i četvrtak i najniža dnevna temperatura će biti minus jedan, a najviša bi iznosila sedam stupnjeva. Snijega će u istim danima kad i u Zagrebu biti i u Karlovcu, Ogulinu, Delnicama, Varaždinu...

 

 

 

Foto: DHMZ/Screenshot
Foto: DHMZ/Screenshot
Hladnije će sljedeći tjedan biti u Lici i Gorskom kotaru gdje će najniže dnevne temperature biti oko minus četiri i minus šest stupnjeva. Na ovom području se ujedno očekuje i najviše snijega tijekom sljedećeg tjedna. 

1/19
Ključne riječi

Komentara 3

PI
Pirat
11:49 17.02.2018.

Super! Sad če se i Janica moči skijati...

Avatar megatronman
megatronman
11:53 17.02.2018.

A ako ne padne? Hoće li neka isprika?

NO
nogogaz
13:06 17.02.2018.

Da imamo i mi alpe, ovaj snijeg bia bi dovoljan da bi ljeti ne bilo toliko suse... A tako cemo imat poplave ako se temperature prebrzo dignu a ljeti ostat bez vode... Ajmo u planine!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije