Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neočišćeni snijeg

Roditelji s djecom zapeli na Sljemenskoj cesti: 'Uvjeti su sramotni'

Kolona automobila na cesti prema Sljemenu
Foto: HRT
1/2
13.02.2018.
u 09:40

Sljemenskom cestom ponovno se vozi bez zastoja, obavezna je zimska oprema na automobilu

Roditelji koji su jutros vozili djecu na Sljeme na natjecanje mladih u skijanju Zagreb Children Trophy zapeli su u koloni na cesti prema vrhu zbog neočišćene staze. 

Za HRT su izjavili da su uvjeti sramotni. 

U koloni su čekali, kako kažu iz policije, od 7.30 do 9.50, a cesta je potom puštena u promet. Iako je bilo upitno održavanje dječjeg skijaškog kupa, djeca su već oko 11 sati bila na stazi.

- Na Sljeme je jutros krenulo 185 natjecatelja, uz još 120 popratnog osoblja, trenera... Svi oni stajali su u koloni, no utrka se najnormalije odvija - kazao je predsjednik Zagrebačkog skijaškog saveza Darko Repač, dodavši da je do problema došlo kad je jedan osobni automobil kotačem zagazio u kanal pored ceste, a potom prepriječio put kombiju, pored kojeg nije mogao proći autobus ZET-a. Ozlijeđenih nema niti štete.

Foto: HRT

Pogledajte i video: Priprema auta za zimu

Komentara 41

AN
Anemija
10:14 13.02.2018.

Vani cijelu noć bila snježna mećava, a ovi navalili sa autima gore i to bez lanaca. Što reći...

Avatar Niškorist
Niškorist
09:54 13.02.2018.

Lopatu u ruke !

TV
tvrdapixa
10:09 13.02.2018.

Kaj se tu radi o našoj Sljemenskoj cesti, jer po nazivu natjecanja bi čovek pomislil da je to negde u Ameriki. Na Olimpijadi u Koreji neke su discipline odgođene zbog nevremena, a mi odmah kukamo ak zapnemo u koloni u kojoj možda 50% vozi s ljetnim gumama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije