Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INFLACIJA

Žestoke posljedice dizanja kredita, Hrvati sve teže vraćaju dugove: Analitičari govore kako dalje

krediti
Igor Soban/PIXSELL
03.02.2022.
u 11:51

Je li jedan od razloga lošije naplate i inflacija, iz banaka ne odgovaraju, uzroke svode na – pandemiju

Komentara 23

TU
tutic
13:09 03.02.2022.

orban je kupio 3x puta jeftiniji ruski plin do 2036 godina, hdz će kupovati 3x skuplji plin iz LNG terminala, već sad imamo najskuplje autoceste u eu jer je hdz sanaderova ekipa sve popljačkala, 3 puta bojala tunele itd. koje štetočine da ne povjeruješ

LE
LenardHr
12:03 03.02.2022.

Budu zaradili odvjetnici biljeznici fina agencije za naplatu registrirane na cipru malti i u luxemburgu u vlasnistvu srba.....drzava koja svoj narod cijedi na svaki nacin pa i ovrsni koji nitko u eu nema....

TA
Tajg
12:02 03.02.2022.

Dođi će ove godine do kraha trgovina nekretnina u cijeloj evropi. Ko može sebi nešto priuštiti punim radnim odnosom u Splitu,Dubrovniku,Londonu,Müncenu, Parizu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?