Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBILA GA SA 16 GODINA

Ženi iz Njemačke nakon više od 40 godina vraćen novčanik: Novca nije bilo, ali jest drugih predmeta

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
07.01.2023.
u 17:40

Ona je 1981. godine, kada je imala 16 godina, ostavila novčanik u telefonskoj govornici. Netko ga je očigledno uzeo i sakrio u crkvu u gradu Bad Dürkheimu koja se u to vrijeme obnavljala.

Žena iz Njemačke šokirala se kada je dobila informaciju da je pronađen njezin davno izgubljeni novčanik. Još kao tinejdžerica, 1981. godine izgubila je svoj novčanik.

Više od 40 godina nakon gubitka novčanika, žena iz njemačkog grada Bonna dobila je natrag novčanik, no bez novca kojeg je tada imala u njemu. Unatoč tome što novca nije bilo, bila je sretna jer je pronašla svoju staru putovnicu i brojne fotografije, navodi Fenix magazin.

Ona je, naime, 1981. godine, kada je imala 16 godina, ostavila novčanik u telefonskoj govornici. Netko ga je očigledno uzeo i sakrio u crkvu u gradu Bad Dürkheimu koja se u to vrijeme obnavljala.

“Novčanik je tamo pronađen nedavno dok su se obavljali radovi na krovnoj konstrukciji”, opisao je dekan Stefan Kuntz.

Inače, izgubljene predmete poput novčanika ili mobitela građani Njemačke mogu potražiti u Fundbürou – uredu za izgubljene i nađene stvari. Njih u Njemačkoj ima gotovo svako mjesto. 

VIDEO EU priprema novu direktivu za vozače, neki će posebno loše proći

 

 

 

Komentara 1

FR
franjo
21:18 07.01.2023.

Prije 40 godina nije bilo € nego DM. Fake 🥸 slika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije