Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNA NESREĆA

Žena preminula u lančanom sudaru u Splitu

policija
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
05.03.2016.
u 17:21

Prema informacijama s terena, u toj su prometnoj nesreći sudjelovala četiri vozila koja su se lančano sudarila

Jedna žena je preminula u subotu oko 12.30 sati u prometnoj nesreći koja se dogodila na križanju Velebitske ulice i Poljičke ceste u Splitu, javila je splitska policija.

Prema informacijama s terena, u toj su prometnoj nesreći sudjelovala četiri vozila koja su se lančano sudarila. Na mjestu događaja je Državno odvjetništvo i policija obavila očevid kako bi se utvrdilo na koji je način došlo do nesreće. Policija je rekla kako se još utvrđuje je li prometna nesreća bila razlog smrti nastradale žene, te je li joj možda u vožnji pozlilo, pa je zato došlo do lančanog sudara. 

Sat vremena nakon nesreće jedna je osoba iz te prometne nesreće zatražila liječničku pomoć u KBC Split, no još se ne zna o kakvim se točno ozljedama radi.

>> Teška prometna nesreća u Sloveniji: sudarilo se 71 vozilo, 4 osobe poginule, 30-tak ozlijeđenih

>> Preminuo dok se parkirao, a potom uslijedio lančani sudar

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije