Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na jedinici intenzivnog liječenja

Žena napadnuta na Kozari putu i dalje životno ugrožena: 'Hitno se pristupilo neurokirurškom zahvatu'

KB Dubrava u Zagrebu
Robert Anic/PIXSELL
05.01.2023.
u 12:09

- Ona je sad u postupku intenzivnog liječenja, vidjet ćemo što će biti, potrebno je vrijeme i strpljenje - rekao je neurokirurg doc.prim.dr.sc. Tonko Marinović

Nakon napada u kući na Kozari putu, žena s teškim ozljedama dovezena je sinoć u KB Dubrava gdje se sada nalazi na jedinici intenzivnog liječenja. Operirana je, ali i dalje životno ugrožena, rekao je za 24sata neurokirurg doc.prim.dr.sc. Tonko Marinović

- Žena stara 42 godinu jučer je dovezena na našu hitnu službu. Nakon obrade odmah se, hitno, pristupilo neurokirurškom zahvatu, koji je pacijentica dobro podnijela, no i dalje je životno ugrožena. Riječ je o teškim tjelesnim ozljedama opasnima po život, zadobivenim oštrim predmetom. Na jedinici intenzivnog liječenja je - kaže dr. Marinović, v.d. pročelnika Zavoda za neurokirurgiju u Dubravi.

- Ona je sad u postupku intenzivnog liječenja, vidjet ćemo što će biti, potrebno je vrijeme i strpljenje - napominje neurokirurg. Operacija je trajala oko sat i pol do dva, a žrtva napada nalazi se u stanju inducirane kome kako bi se mozak oporavio od ozljeda, no liječnici ne žele nagađati o ishodu, jer su ozlijede opasne po život, a nije prošlo dovoljno vremena za prognoze o oporavku. 

Ženu je, podsjetimo, sinoć oko 20.30 napao bivši partner. Napadnuta je i djevojčica starosti godinu i pol koja je podlega ozljedama. Tijelo preminule djevojčice prevezeno je na sudsku medicinu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije