Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IRAK

Uznemirujuće snimke: Djevojku (17) napala gomila muškaraca, tukli je i vrijeđali

Foto: Twitter/Screenshot
04.01.2023.
u 16:36

Djevojka je bila u pratnji muškog prijatelja, po imenu A. Khanaq, koji je pokušao intervenirati i otpratiti ju na sigurno, no gomila ga je pretukla i izbola

Društvenim mrežama kruži šokantna snimka tinejdžerice koju je napala gomila muškaraca jer se 'nepristojno' odjenula na motociklističkom događaju u Iraku. 17-godišnja djevojka bila je meta grupe muškaraca koji su ju optužili da je odvratila pozornost od vozača na utrci u iračkoj regiji Kurdistan.

Video koji je snimio i podijelio gledatelj u Sulaymaniyahu prikazuje tinejdžerku kako se pokušava udaljiti od tog područja, a u jednom je bila prisiljena početi trčati dok ju je gomila muškaraca progonila vičući 'Ku***'. Djevojka, koja je iranska državljanka, nosila je crni top i suknju visokog struka, a bila je zagrnuta i dugačkom vestom, prenosi Daily Mail.

Snimljena je kako drži maramicu na licu dok se udaljava od velike gomile muškaraca i dječaka koji nastavljaju vikati i snimati je. Drugi video snimci objavljeni na TikToku prikazali su je okruženu motociklistima na stazi dok ih gledatelji bodre. Vidi se kako ju jedan muškarac šutira dok je padala na parkirani automobil, dok je drugi okružuju. To je mjesto navodno poznato po utrkama na kojima često sudjeluju žene, a djevojka, identificirana kao L. Tehrani, navodno je redovita gošća na stazi.

Muškarci su na ovom specifičnom događaju, 30. prosinca, zahtijevali da se žene isključe, prema izvješću kurdistanskog Draw Media. Djevojka je bila u pratnji muškog prijatelja, po imenu A. Khanaq, koji je pokušao intervenirati i otpratiti ju na sigurno, no gomila ga je pretukla i izbola, prema izvješću u The National News. Policija u Sulaymaniyahu uhitila je šesnaest muškaraca u vezi s incidentom, a kod osumnjičenih je pronađeno i više noževa i mačeva.

Incident se dogodio dok demonstrantice u susjednom Iranu nastavljaju trgati svoje hidžabe, rezati kosu i boriti se protiv policije u znak protesta nakon što je mlada žena umrla u pritvoru nakon što je uhićena jer nije nosila hijab. Prije samo nekoliko dana jedna je Iranka osuđena na deset godina zatvora zbog 'poticanja na prostituciju' nakon što je prošle godine skinula maramu na prosvjedu.

VIDEO Markotić:Gripa se vratila na velika vrata, bit će još teže nakon blagdana

Komentara 15

LI
Liberalčić
19:15 04.01.2023.

Ništa drukčije nije u predgrađima Brusselsa, Pariza, Berlina..

ZG
zg1985
19:17 04.01.2023.

treba sve ove nase lgbt tamo poslat da se kulturno obogacuju

GI
gira
17:45 04.01.2023.

Ovo je vijest iz novogodišnje noći i Kolna. Crna afrika i brazil ekipa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije