Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOK U ZAGREBU

Napao bivšu partnericu i dijete: Djevojčica (1,5) preminula, njega usmrtilo vozilo

Ilustracija
Pixabay
05.01.2023.
u 08:31

Muškarac se navodno udaljio u nepoznatom pravcu te završio na zaobilaznici gdje je, pod nerazjašnjenim okolnostima, na njega naletjelo nepoznato vozilo

Na zagrebačkom Kozari putu, sinoć oko 20.30 sati, 43-godišnjak je došao u kuću u kojoj živi njegova bivša 42-godišnja partnerica s djetetom. Izbila je žestoka svađa tijekom koje je on, prema informacijama Jutarnjeg lista, napao ženu i jednoipolgodišnju djevojčicu. Majka i djevojčica prevezene su u bolnice, no djetetu nije bilo spasa unatoč intenzivnim naporima liječnika. 

Muškarac se navodno udaljio u nepoznatom smjeru te završio na zaobilaznici gdje je, pod nerazjašnjenim okolnostima, na njega naletjelo nepoznato vozilo te ga na mjestu usmrtilo.

U tijeku je policijski očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti, a Policijska uprava zagrebačka oglasit će se o slučaju.

VIDEO Donosimo popis stvari koje ne smijete nositi preko granice. Kazne mogu iznositi i više od 13.000 eura

Ključne riječi

Komentara 20

SS
Sedam_sarmi
09:13 05.01.2023.

Nastavlja se 22 u 23oj. Čitam zaključke kako je riječ o Brazilcima. Okej, možda I je, ali događa se sad već prečesto i nama ostalima. Doživio isto od prvog susjeda, nije Brazilac, Turopoljac je.

Avatar Baluba
Baluba
08:42 05.01.2023.

Katastrofa. Još katastrofičnije od samog monstruoznog čina je to što se samo ovakve gadosti objavljuju u medijima. Kada se zadnji put objavila neka vijest o sretnoj obitelji, veseloj djeci, složnim roditeljima i sl.?? A toga ima puno više.

Avatar southman
southman
08:41 05.01.2023.

Kao loši američki triller. Jadno dijete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije