Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na facebooku

Željko Uhlir objavio fotografiju cipela posloženih u hodniku: 'To je dio građanske kulture'

Željko Uhlir
Foto: Facebook
1/4
27.09.2021.
u 08:33

Kroz građanski odgoj i obrazovanje potrebno je kod mladih razviti građansku kompetenciju koja potiče red, rad i disciplinu – poručio je

Državni tajnik u Ministarstvu prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Željko Uhlir objavio je u nedjelju navečer na svom Facebook profilu fotografiju kako se priprema za početak novog radnog tjedna.

Objavio je fotografiju poredanih cipela u hodniku te naveo kako je sređivanje obuće dio građanske kulture

– Pripreme za početak novog radnog tjedna… Sređivanje osobne odjeće i obuće dio je građanske kulture. Kroz građanski odgoj i obrazovanje potrebno je kod mladih razviti građansku kompetenciju koja potiče red, rad i disciplinu. #građanskiodgoj #redraddisciplina – poručio je Uhlir uz fotografiju svojih cipela. 

Uhlir se sredinom rujna našao na udaru kritika arhitektonske i urbanističke strukovne zajednice nakon što je Zakon o obnovi nazvao eksperimentom

– Nevjerojatna je količina neprimjerenosti koja je sažeta u samo jednoj rečenici i zabrinjavajuća je razina bešćutnosti kada netko Zakon o obnovi naziva eksperimentom, kao da u procesu obnove govorimo o betonu i armaturi, a ne o domovima ljudi, njihovim sudbinama i sigurnosti ljudskih života – navele su strukovne organizacije u otvorenom pismu premijeru Andreju Plenkoviću kao reakciju na Uhlirov komentar. 

Komentara 9

IM
imamohrvatsku
09:15 27.09.2021.

Još je veći dio građanske kulture da se nakon dospijeća plaćaju računi za komunalije a što gospodin Uhlir, po vlastitom priznanju, plaća svakih 6 mjeseci nakon što se, kako kaže, "nakupe". Valjda da plati manju proviziju. Ja ih uredno plaćam svaki mjesec i čisto me sram kako sam "nekulturan".

DU
Deleted user
08:58 27.09.2021.

ovdje kao prigodna ide poslovica o besposlenim popovima i jarićima, a kultura i fejsbuk u istoj rečenici - to ne treba ni komentirati

DU
Deleted user
09:30 27.09.2021.

Ne bi li bilo kulturnije staviti ih na policu za cipele koja se zove polica za cipele zato što bi cipele trebale biti na njoj, a ne pokraj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije