Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBRATIO SE I PERNARU

Što je istina o Domovinskom ratu: Pogledajte burni istup Željka Glasnovića u Saboru

Željko Glasnović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
30.11.2017.
u 11:33

Najprije se obratio zastupniku Živog zida Ivanu Pernaru

Nezavisni saborski zastupnik Željko Glasnović na saborskoj sjednici imao je burni nastup nakon što je minutom šutnje odana počast generalu Slobodanu Praljku.

Najprije se obratio zastupniku Živog zida Ivanu Pernaru:

– Trojica ljudi me zvala kada si ti, Pernare, jučer likovao kad je Praljak popio otrov. Rekli su mi da te ne bi bilo da su bili tu. A ni ovih nema u dvorani. Oni slave Dan republike. Likuju –­ kazao je Glasnović pokazujući prema praznim klupama SDP-ovaca, a zatim nekome poručio "a i ti se nemoj smijati, poslije ćemo se sresti vani". Zamjera jer se treba više truditi da se otkrije istina o Domovinskom ratu.

– Da nema HVO-a, mi ne bismo sjedili ovdje, ne bismo sačuvali vaše sinekure, vaše penzije. Hrvatska bi danas izgledala kao Cipar. Sram vas bilo, sjedite ovdje i likujete. To što se jučer dogodilo jest silovanje povijesne istine. Mi nemamo knjige, ni muzej o Domovinskom ratu, nama drugi pišu povijest. Ova presuda odobrila je velikosrpski imperijalizam – zaključuje Glasnović.

>> VIDEO Trenutak kad je Slobodan Praljak počinio samoubojstvo popivši otrov

 

Komentara 29

DU
Deleted user
11:59 30.11.2017.

Generale treba ostati dostojanstven,mali Pernar nije vrijedan komentara,a ne necega drugoga. On je mali ljigavac,jeftini populista.Kupi politicke bodove ondje gdje ne bi trebao. Pernarov program je anarhija,kritiziranje svega u drustvu,bez konkretnih ideja i prijedloga. Najbolji primjer su delozacije duznika od strane banaka.Ivan Pernar redovito ulazi u sukob s hrvatskom policijom.Ljude vrijedja,omalovazava,iako su oni tamo po sluzbenoj duznosti. Isti ti hrvatski redarstvenici placeni su mizerne 4 tisuce kuna,dok Pernar prima sest puta vise.Ivan Prnar je anarhista,nitko i nista u politickom smislu. Ostajte mi dobro generale,i ne daj te se provocirati.

SK
skypilot
12:08 30.11.2017.

Pernar je redovito dolazio u Rusku ambasadu po upute i nikad se nije izjasnio o velikosrpskoj agresiji i četničkim pokoljima. Tako djeluju svi rusko-srpski špijuni sa zadatkom.

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
12:04 30.11.2017.

Bravo hrvatski sokole!🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije