Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Može se dogoditi svakome!

Želio vidjeti unuku, ali napravio tešku pogrešku: Završio 500 kilometara u pogrešnom smjeru

autocesta
Marko Jurinec/PIXSELL
06.09.2021.
u 14:36

Ova pustolovina imala je sretan kraj za 92-godišnjaka, koji se sigurno razveselio kad je vidio svoju unuku.

Prvi dan škole važan je za svakog školarca, a jedan 92-godišnji djed iz njemačkog Bad Hersfelda poželio je vidjeti svoju unuku. Prije toga, međutim slučajno je završio na drugom kraju Europe. 

Prije puta u navigacijskom uređaju svog vozila ispisao je adresu, no nije vidio da je unio pogrešnu adresu. Umjesto unuci krenuo u sasvim drugom smjeru.

Umjesto na jug gdje se 100 km dalje nalazi kuća njegova sina, krenuo je na sjever i završio 500 kilometara dalje, na obali Baltičkog mora. Putem mu je pukla guma i zaustavio se uz pansion u blizini Rostocka.

Njegov sin krenuo je u potragu za njim te je obavijestio policiju o nestanku. Gazdarica pansiona ga je nazvala i otkrila da mu je otac dobro i da se odmara u jednoj od soba. Sin je sljedećeg dana došao po oca i pokupio ga. Ova pustolovina imala je sretan kraj za 92-godišnjaka, koji se sigurno razveselio kad je vidio svoju unuku, piše HAKRevija. 

VIDEO: Nestali muškarac pronađen je preko Google Mapsa nakon više od 20 godina: Njegovi posmrtni ostaci nađeni su na dnu jezera

Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
15:00 06.09.2021.

Mene više zabrinula da deda od 92 još uvijek ima vozačku, al to je tak u njemačkoj , ako nisi nikakvu glupost napravio , imaš vozačku do smrti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije