Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPOZIV DIVJAK

Zdravko Marić: Treba uvijek ostati miran i argumentiran

Zdravko Marić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
14.01.2020.
u 17:58

Na pitanje je li Bandić krivac za izborni poraz predsjedničke kandidatkinje HDZ-a Kolinde Grabar-Kitarović u Zagrebu, Marić je odvratio kako "nije baš nekakav dobar sugovornik za tu temu"

Ministar financija Zdravko Marić izjavio je u utorak, 14. siječnja da vladajuća većina u Hrvatskom saboru treba ostati mirna i argumentirana prilikom saborske rasprave o oporbenom prijedlogu za opozivom ministrice znanosti i obrazovanja Blaženke Divjak.

"Mislim da smo spremni, vidjet ćete i ćuti sve sutra. Treba uvijek ostati miran i argumentiran", poručio je Marić uoči užeg kabineta Vlade na pitanje jesu li vladajući spremni podržati Divjak u Hrvatskom saboru, gdje će se u srijedu raspravljati o oporbenom zahtjevu za njezinim opozivom.

O nezadovoljstvu članova zagrebačkog HDZ-a koalicijom sa zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem i njegovom strankom Marić kaže kako ništa ne zna, a na koalicijski sastanak nije ni pozvan.

Na pitanje je li Bandić krivac za izborni poraz predsjedničke kandidatkinje HDZ-a Kolinde Grabar-Kitarović u Zagrebu, Marić je odvratio kako "nije baš nekakav dobar sugovornik za tu temu".

Komentara 1

Avatar NasaPosla
NasaPosla
18:58 14.01.2020.

Čini mi se da je došlo vrijeme za podjelu hdz-a, na ovaj lijevi i Kovačev i Stierov desni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije