Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
moskva

Zbog psa zrakoplov morao hitno sletiti

Pas
Thinkstock
26.07.2018.
u 13:19

Omanji pas je uspio izaći iz svoje pseće kućice i "pokrenuti aktivaciju" vrata spremišta za prtljagu.

Posada zrakoplova na letu od Sankt Peterburga za Moskvu bila je prisiljena izvršiti hitno slijetanje nakon što je pas uspio otvoriti spremište za prtljagu, javila je agencija Interfax.

Omanji pas je uspio izaći iz svoje pseće kućice i "pokrenuti aktivaciju" vrata spremišta za prtljagu. Vrata su se otvorila za više desetaka centimetara nakon čega se oglasio alarm.

Boeing 737 bio je u tom trenutku na visini od oko 4000 metara i spuštao se prema Moskvi. Srećom, pas nije izašao iz spremišta i preživio je, kazali su na moskovskom aerodromu Šeremetjevo.

>> 'Za 99 kuna godišnje postanite kumovi napuštenim psima'

Pas
1/5
Ključne riječi

Komentara 1

AI
airbender
16:54 26.07.2018.

zrakoplov morao izvrsiti hitno slijetanje a bio je na 4000m i spustao se vec prema Moskvi... ma nije bitno jel ima veze s mozgom prevedeni clanak, bitno da je senzacija i hitno slijetanje... dno dna...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije