Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mogla čekati

Putnica šokirala postupkom u zrakoplovu: Ovo je odvratno!

Wizz Air
Foto: Reuters/Pixsell
23.07.2018.
u 18:51

Neugodna situacija dogodila se prije polijetanja zrakoplova tijekom točenja goriva

Nevjerojatna scena zabilježena je na letu aviokompanije Wizz Air iz Londona za poljsku Varšavu gdje je jedna žena snimljena kako urinira po podu zrakoplova u dijelu gdje se priprema hrana za posluživanje.

Neugodna situacija dogodila se prije polijetanja zrakoplova tijekom točenja goriva, a kada je putnicima bilo zabranjeno da koriste toalet. Kako nije mogla dočekati posada ponovno dopusti korištenje wc-a, žena je čučnula i olakšala se po podu te je pritom razgovarala na telefon.

– Pitala sam osoblje mogu li koristiti toalet, oni su rekli da trenutačno ne mogu pa sad uriniram u kuhinji, točno ispred njih – žena govori osobi s kojom razgovara na telefon, piše Metro.

– Policija dolazi zato što je moja krivica. Sve je moja krivica – dodaje ona.

U razgovoru ju je tada prekinuo mladi britanski par.

– Jeste li ozbiljni? Ovo je odvratno. Vi ste odrasla žena – kažu joj oni, a reagirali su i drugi putnici.

Glasnogovornik Wizz Aira potvrdio je incident te kazao kako je slučaj prijavljen policiji.

– U zrakoplov se točilo gorivo pa se radni prostor nije mogao koristiti što je standardni postupak – objasnio je glasnogovornik Wizz Aira.

Komentara 5

NE
Neutralac
21:30 23.07.2018.

Volio bih upoznati tu "novinarku" Karolinu..... ma ozbiljno .... je li to normalna osoba... je li to direktiva VL-a...??? Sto je tu po srijedi...???

DU
Deleted user
20:05 23.07.2018.

Svakakvih budala i idiota na svijetu.

DU
Deleted user
20:22 23.07.2018.

Upitas li ti sebe Karolina...sta meni ovo treba?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije