Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUG RUSIJE

Zbog požara u skladištu streljiva evakuirani stanovnici dva ruska sela u blizini ukrajinske granice

Požar/ilustracija
MAXIM SHEMETOV/REUTERS
18.08.2022.
u 23:19

Vjačeslav Gladkov, guverner Belgorodske oblasti, priopćio je da hitne službe istražuju uzrok požara koji se dogodio u blizini naselja Timonovo i Soloti, 15 kilometara od Ukrajine. Nije naveo pojedinosti.

Stanovnici dvaju sela na jugu Rusije, u blizini ukrajinske granice, evakuirani su u četvrtak nakon što je izbio požar u obližnjem skladištu streljiva, no nitko nije ozlijeđen, rekao je mjesni dužnosnik.

Vjačeslav Gladkov, guverner Belgorodske oblasti, priopćio je da hitne službe istražuju uzrok požara koji se dogodio u blizini naselja Timonovo i Soloti, 15 kilometara od Ukrajine. Nije naveo pojedinosti.

Popularni ukrajinski portal objavio je video snimku golemog požara u bazi. Reuters nije mogao provjeriti je li autentična.

Rusija je u utorak okrivila sabotere za niz eksplozija u skladištu streljiva na Krimu. 

Prošli tjedan eksplozije su se dogodile u zračnoj bazi na Krimu, za što je Moskva rekla da je bila nesreća.

U i oko Belgoroda zadnjih se mjeseci dogodio niz eksplozija za što je Gladkov okrivio ukrajinske snage.

Ključne riječi

Komentara 6

RE
reborn
08:13 19.08.2022.

To je čista slučajnost. I mi u Hrvatskoj imamo pola Dalmacije zahvaćeno požarom pa svejedno ne vjerujemo da je takvo stanje posljedica nekakvog terorizma ili barem psihopatologije.

FU
Fusnota
09:04 19.08.2022.

Zar je netko šokiran razvojem događaja. Ukrajina ne može dobiti rat, na ovaj način vraća rat odakle je i došao u njihovu državu.

HO
homofobic
02:33 19.08.2022.

Pljuske (samari) zvone ! Strava!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije