Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznao krivnju

Zbog pola kila kokaina u zatvor ide 11 mjeseci, a mora i platiti 100.000 kuna

droga kokain
Foto: PU istarska
29.04.2020.
u 12:07

U jedanaest plastičnih vrećica koje je sakrio u šumi blizu Plovanije držao je 418 grama kokaina

Muškarac (53) priznao je krivnju te je zbog zloporabe droge osuđen temeljem sporazuma s Općinskim državnim odvjetništvom u Pazinu.

Osuđen je na djelomičnu uvjetnu kaznu od godinu i 10 mjeseci zatvora, s tim da iza rešetaka mora provesti 11 mjeseci, dok mu se ostali dio kazne mijenja uvjetnom kaznom uz rok kušnje od četiri godine. Uz to izrečena mu je i sporedna novčana kazna od 100 tisuća kuna.

Prema optužnici, 53-godišnjak se teretio da je 20. studenog 2019. u šumi blizu Plovanije držao jedanaest plastičnih vrećica u kojima je ukupno bilo 418 grama kokaina, dok su mu pretragom kuće nađene još dvije vrećice s ukopno 19,5 grama kokaina.

On je inače hrvatski državljanin s prijavljenim prebivalištem u Sloveniji, a kada je lani bio uhićen s drogom policija je priopćila da su do njega došli provjerom informacija koje su prethodno o njemu dobili.

Komentara 1

Avatar Bell940
Bell940
17:39 29.04.2020.

Kako to 11 mjeseci, a drugi za malo marihuane 24? Koje tu lud

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije