Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad u Gračanima

Zbog ljubomore pucao na znanca: Što ti imaš s mojom ženom?!

16.07.2013.
u 12:34

Iz pištolja je u ljubomornom ispadu ispalio hitac na poznanika, alii ga je, srećom, promašio.

– Što ti imaš s mojom ženom? Zašto ona tebe obožava? Jesi li ti njezin ljubavnik!? – vikao je 79-godišnji Danijel P. na svog poznanika Maria S. (40) u ispadu ljubomore, a nakon toga je iz pištolja ispalio na njega hitac koji ga je, srećom, promašio.

Sve se dogodilo prošle srijede oko 10 sati u Ulici Isce u zagrebačkim Gračanima. Danijel je najprije pozvao svog susjeda Marija da mu dođe pomoći popraviti kosilicu, koju su nakon nekoliko minuta uspjeli osposobiti. Nakon toga 79-godišnjak je ponovno zamolio svog susjeda za pomoć, ovoga puta upitao ga je može li mu pomoći popraviti bravu u dvorišnoj kućici. Započeli su razgovor o Danijelovoj 77-godišnjoj supruzi, a onda je stariji muškarac počeo ispitivati 39 godina mlađeg susjeda koji mu je pomagao "petlja" li s njegovom ženom. Mario mu je objašnjavao da s njom nema ništa i pokušavao ga smiriti, ali bez uspjeha.

 – Ubit ću te – zaderao se Danijel u jednom trenutku te izvukao pištolj marke Browing 6.35 iz džepa te zapucao prema Mariju. Nakon što ga je prvi hitac promašio, Mario je uspio pobjeći, a kada se sklonio u sigurnost svoje kuće nazvao je Danijelova sina i prepričao mu što se dogodilo. Zajedno su se složili da je Danijel, naoružan i u stanju kakvom jest opasan za sve oko sebe te su pozvali policiju koja ga je zatim privela i oduzela mu oružje.

>> Šokantan video: Upao u kuću i pretukao ženu pred kćeri (3)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije