Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brutalan napad

Šokantan video: Upao u kuću i pretukao ženu pred kćeri (3)

Meksiko
Foto: Reuters
1/2
25.06.2013.
u 18:47

Napad je zabilježila kamera na dječjem monitoru koja je bila skrivena u dnevnoj sobi

Američka policija traga za razbojnikom koji je jučer upao u obiteljsku kuću u New Jerseyju i brutalno pretukao ženu pred njenom trogodišnjom kćeri. Kamera na dječjem monitoru zabilježila je brutalni napad, čiji je cilj bila krađa nakita, piše NYPost.

Policija kaže da je čovjek razbio vrata kako bi ušao u kuću. Čim je ušao, više je puta udario ženu šakama i nogama i bacio je niza stube.

– Znala sam da će, ako počnem vrištati, i moja kći također vrištati, a bojala sam se da će je onda upucati. Zadržala sam to u sebi, nisam plakala ni u jednom trenutku – rekla je neimenovana žrtva, koja je dobila potres mozga.

>>Pobješnjeli vozač tramvaja pretukao starca sa štakama!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije