Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŽAR

Zbog dimnjaka planuo stan u Voćinu

pozar
Dragutin Šantoši
25.02.2012.
u 19:04

U gašenju požara lakše je ozlijeđen Antun G. (20) koji se nagutao dima, pa je nakon pružene liječničke pomoći u Voćinu i Slatini završio u virovitičkoj bolnici

VOĆIN - Večeras oko 17,32  susjedi su Službi 112  dojavila da je u stanu Ivana N. na prvom katu stambene zgrade u Voćinu buknu požar. Na požarište su odmah izali dobrovoljni vatrogasci iz Vožina i ekipa profesionalnih vatrogasaca iz Javne vatrogasne postrojbe Slatina, pa je požar vrlo brzo ugašen i zaustavljeno njegovo širenje na susjedne stanove. Prema neslužbenim izvorima vatra se pojavila na dimnjaku stambene zgrade.  U gašenju požara među prvima bili su susjedi, pa je tako Antunu G. (20), koji se nagutao dima, zbog lakšeg trovanja ugljičnim monoksidom, pružena liječnička pomoć u Voćinu i Slatini, a potom je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u virovitičku bolnicu na daljnje liječenje. Požar je saniran, a policijskim očevidom i pregledom požarišta od strane protupožarnog inspektora otkrit će se uzroci požara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije