Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgođeno do rujna

FOTO Show na suđenju: Zavadlav u zanimljivom outfitu, odvjetnica prvo njemu otkazala, pa onda on njoj

Split: Nastavljeno suđenje Filipu Zavadlavu za trostruko ubojstvo
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/6
20.07.2023.
u 10:33

Filip Zavadlav ima rok od tjedan dana za pronalazak novog branitelja. U suprotnom, dobit će ga po službenoj dužnosti

Suđenje Filipu Zavadlavu u četvrtak je opet prekinuto i nastavit će se u rujnu. Prvo mu je odvjetnica Doris Košta demonstrativno otkazala zastupanje protestirajući protiv načina vođenja postupka predsjedavajuće sudskog vijeća sutkinje Višnje Strinić koja je odbila njezin zahtjev za pokretanja postupka za izdvajanjem dijela dokaza kao nezakonitih.

"Ne želim biti fikus u ovom postupku", rekla je Doris Košta i otkazala Zavadlavu na što joj je Strinić rekla kako je odvjetnik dužan zastupati stranku daljnjih 30 dana nakon raskida punomoći.

GALERIJA Split: Nastavljeno suđenje Filipu Zavadlavu za trostruko ubojstvo

Split: Nastavljeno suđenje Filipu Zavadlavu za trostruko ubojstvo
1/6

Međutim, nakon toga Filip Zavadlav je njoj otkazao punomoć. Sada ima rok od tjedan dana za pronalazak novog branitelja. U suprotnom, dobit će ga po službenoj dužnosti.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Na sud dolazio u lancima, na zadnjem ročištu pojavio se mršav i neuredan: Evo kako je Zavadlav mijenjao

Komentara 11

5S
5simo
12:00 20.07.2023.

Valjda omogućio.

HR
hrza
11:51 20.07.2023.

Zaslužuje orden a ne zatvor jer je onemogućio da stotine mladih izbjegnu kandžama droge.

AI
airbender
19:54 20.07.2023.

Za sve vas koji branite ovog ubojicu, biti narkoman je IZBOR. Njegov brat idiot je odabrao biti narkoman, i kad su se stvari zakomplicirale i zakazala plaćanja za droksanje, Filip je uzeo oružje i ubio ljude, koji nebi postojali kao dileri da nema potražnje za drogom, koju je pokazao Filipov brat. Bolesni ste svi skupa koji ga branite. Splitska posla!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije