Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bio u kadru

Nije izdržao: Zastupnik zaspao tijekom rasprave u prijenosu uživo

Zastupnik zaspao tijekom rasprave
Foto: youtube
19.01.2018.
u 14:34

Sve je tim zanimljivije jer je rasprava išla uživo na televiziji...

Zastupnik u britanskom parlamentu Desmond Swayne postao je hit na društvenim mrežama. No, razlog nije njegov govor, već to što je zadrijemao tijekom rasprave o Brexitu, dok je govorio zastupnik Ken Clarke

Sve je tim zanimljivije jer je rasprava išla uživo na televiziji, a Swayne je bio u kadru jer sjedi iz Clarkea koji je izlagao u tom trenutku. 

 

Swayne se ispričao zbog spavanja, no to nije bio jedini put kada je svojim govorom tijela pokazao kako mu je pratiti rasprave u parlamentu:  

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
17:43 19.01.2018.

Pa čemu pisati o britanskim zastupnicima, imamo dovoljno svojih. Neki spavaju ili drijemaju u Saboru, neki surfaju po mreži, neki se dopisuju po Facebooku, a neke bi novinari mogli uloviti kamerom na gablecima, gemištecima, po hotelčićima i sl. Domaće je domaće, kaj ne?

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
21:16 19.01.2018.

Nije on kriv kaj je govornik bio dosadan i mislim da je ovim nesvjesnim činom dao sam komentar na govornikov govor! :)

LE
lebar
21:45 19.01.2018.

nasi spavaju sa ljubavnicama na drzavni racun i uopce nisu u saboru..,se hebaci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije