Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afera agrokor

Sinoć je pred kamerama slavio, a evo kako je danas Todorić dočekao novinare

ivica todorić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
08.11.2017.
u 13:59

Ročišta su najavljena za 10.4, 11.4 i 12. 4. sljedeće godine.

Iako se jučer se najavljivalo da se Ivica Todorić na sudu mora pojaviti tek 10.4. 2018., Izgleda da će to ipak biti ranije.

Sud u Westminsteru danas nam je potvrdio da Todorić treba doći na sud 2. ožujka 2018. na dogovor, dakle mjesec dana prije nego krenu ročišta. Ročišta su najavljena za 10.4, 11.4 i 12. 4. sljedeće godine. 

Danas su novinari posjetili Ivicu Todorića na njegovoj novoj adresi u Londonu. Na upit kako se danas osjeća, Todorić je rekao kako se osjeća super.

Podsjećamo, Todorić se u utorak ujutro odazvao pozivu londonske policije nakon čega je uhićen te je pred Westminsterskim sudom koji se bavi slučajevima izručenja rekao da će se protiviti ekstradikciji iz Velike Britanije u Hrvatsku kako bi odgovorio na optužbe za dužničku krizu.

Platio je jamčevinu od 100.000 funti i dobio sigurnosna narukvica na nozi. Pušten je na slobodu, ali mu je oduzeta putovnica.

Todorić je kratko odgovarao na pitanja novinara po izlasku sa suda u Londonu:

"Drago mi vas je vidjeti, ovo danas je mala pobjeda, sada sam građanin Londona. Nisam imao priliku puno pričati. Uskoro ćete me puno čuti.  Od sada ću se oglašavati.  Puno televizija me zove, nudi. Dogovorit ću se.  U Hrvatskoj imamo još puno napraviti.  Znate što sam toliko puno za Mercator napravio, i to smo spojili s jednim perfeknim biznisom u Srbiji. Više nigdje nisu negativni. Dođite jedanput da razgovaramo. Hvala vam svima da ste ovdje došli. Nisu mi dali narukvicu, nikad nemam narukvicu, ni sat ne nosim - poručio je Todorić.

ivica todorić
1/10

Komentara 72

ZA
zakrapina
14:41 08.11.2017.

Najzdravije kompanije opteretio jamstvima da bi financirao svoj hedonizam i nezdrave tvrtke u sastavu Agrokora, nije plaćao dobavljače, 90 posto radnika je plaćao minimalcem, izvlačio je novac iz Agrokora računovodstvenim manipulacijama koje mu je sredila plaćenička revizorska kuća, sdp-ovci su mu najviše pogodovali državnim subvencijama i zato ga oni danas najviše i brane.

MU
mustanica011
14:47 08.11.2017.

ročište 2 Ožujka pa onda 10. 04. 2017.Teško je napisati 10 Travnja? Da teško.

RO
rojnik
11:41 08.11.2017.

Možeš da begaš i da se skrivaš ali jednom će da dolijaš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije