Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što se krije u imovinskim karticama?

Zastupnici u štednji i nekretninama imaju 344,5 mil. kn: Najbogatiji ima 27 nekretnina

Nekretnine Lovre Kuščevića u općini Nerežišća na Braču gdje ima dvije kuće, dvije šume, četiri građevinska zemljišta te po jedan vinograd i oranicu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/11
17.02.2020.
u 08:44

Provjerili smo što se krije u imovinskim karticama saborskih zastupnika, njih ukupno 151. Neki od njih imaju milijune u nekretninama dok drugi osim zastupničke plaće nemaju baš ništa

Afere nastale zbog krivih podataka u imovinskim karticama, koji su u njima namjerno pogrešni ili uopće nisu navedeni, bile su razlog za odlazak popriličnog broja ministara iz Vlade. Mediji ministarske imovinske kartice pomno analiziraju, no osim članova Vlade i brojni drugi državni dužnosnici obvezni su podnositi izvješća o svojoj imovini. A među njima su i saborski zastupnici. Aktualni saziv ušao je u 2020., u svoju zadnju godinu, parlamentarni izbori očekuju se na jesen, a Večernji list analizirao je imovinske kartice svakog saborskog zastupnika, i to fokusirajući se na njihove nekretnine, ušteđevinu i dionice koje imaju u vlasništvu osobno ili ih ima njihov bračni drug.

Vrijednost nekretnina, štednje i dionica svih saborskih zastupnika, njih 151, iznosi oko 344,5 milijuna kuna. Do tog iznosa smo, valja napomenuti, došli na temelju vrijednosti imovine koju su zastupnici sami naveli u svojim imovinskim karticama. Tako zastupnici u Hrvatskom saboru imaju prosječnu vrijednost imovine u nekretninama, ušteđevini i dionicama od 2,28 milijuna kuna. Naravno, nisu svi zastupnici milijunaši. Neki od njih osim zastupničke plaće, koja prosječno iznosi 16 tisuća kuna, nemaju ama baš ništa – ni kuće, ni vikendice, ni oranice, ni kune ušteđevine, a kamoli neku dionicu.

U kolekciji i Rolex, Murtićeve slike...

Najbogatiji zastupnik je HDZ-ovac Domagoj Ivan Milošević koji sa suprugom ima 27 nekretnina ukupno vrijednih 18 milijuna kuna, a uštedjeli su 576 tisuća kuna. Najvrednija Miloševićeva nekretnina je stan u Zagrebu od 296 četvornih metara, za koji je navedeno da vrijedi 4,88 milijuna kuna. Supružnici Milošević tu su nekretninu stekli kupnjom od kapitala, prodajom imovine i kreditom. Supruga Domagoja Ivana Miloševića je vlasnica tri tvrtke te suvlasnica još jedne.

Milošević je i vlasnik Rolexa vrijednog 35.000 kuna, a sa suprugom i slika Ede Murtića vrijednih 250.000 kuna. Ukupno 91 saborski zastupnik ima imovinu vrijednu više od milijun kuna što je gotovo dvotrećinska većina! Oni su tu imovinu stekli od prihoda od nesamostalnog rada, samostalne djelatnosti, kapitala, darovnim ugovorima, nasljedstvom, kreditnim zaduženjima...

Među milijunašima zastupnicima tako su, osim onih koji su ušli u top 10, primjerice i Ivan Lovrinović iz Promijenimo Hrvatsku koji je sa suprugom vlasnik nekretnina i štednje vrijednih 4,5 milijuna kuna. On je, među ostalim, u svojoj kartici naveo i da je vlasnik stana od 97 četvornih metara u zagrebačkoj Dubravi vrijednog 350.000 kuna. Pozamašnim imetkom može se pohvaliti i HDZ-ovac Ivan Šuker čija je vrijednost nekretnina i ušteđevine 4,9 milijuna kuna. Jedan od najvećih zemljoposjednika među zastupnicima je pak nezavisni Tomislav Panenić koji je vlasnik nešto više od 172 tisuće četvornih metara oranica i oko 22,5 tisuća kvadrata vinograda. Za oranice naveo je da ukupno vrijede oko 1,1 milijun kuna, a vinogradi 291 tisuću kuna.

HDZ-ov zastupnik Dražen Milinković iz Vinkovaca također je jedan od milijunaša, a njegova imovina vrijedi 2,6 milijuna kuna. On je pak prijavio najvredniju garažu među svim zastupnicima, i to onu od 26 četvornih metara u Zagrebu, a za koju je naveo da vrijedi čak 195.000 kuna. On i supruga su vlasnici te garaže koju su stekli kreditom, kao i stana u Zagrebu od 50 četvornih metara koji vrijedi 780.000 kuna.

Milinkovićeva garaža tako vrijedi gotovo isto kao i kuća s okućnicom Milanke Opačić od 134 kvadrata za koju je zastupnica stranke BM 365 navela da vrijedi 200.000 kuna. Zastupnici se ne mogu baš pohvaliti da ulažu u dionice pa tako samo neki od njih imaju u vlasništvu vrijednosne papire, i to uglavnom HT-a. Mostovac Robert Podolnjak odnosno njegova supruga u tome su među vodećima, a u udjelima u nekoliko fondova imaju uloženo gotovo 600.000 kuna.

Najveću ušteđevinu ima Vesna Pusić, ona i suprug uštedjeli su 7,6 milijuna kuna, i to Vesna Pusić 70.000 eura koje je stakla nasljedstvom te 13.200 švicarskih franaka koje je zaradila od drugih izvora dohotka. Njezin suprug je pak naslijedio 900.000 dolara, a 85.000 eura stekao je prodajom imovine te 260.000 kuna od kapitala i samostalne djelatnosti.

Novac od darova s vjenčanja

Neki saborski zastupnici prijavili su da su uštedjeli novac koji su dobili kao vjenčani dar iako je od njihove svadbe prošlo više desetljeća. Tako je HDZ-ovac Davor Lončar, koji inače ima imovinu vrijednu 1,37 milijuna kuna, u imovinskoj kartici naveo da on i supruga imaju, među ostalim, i 6000 dolara ušteđevine koje su stekli primljenim darovima za vjenčanje – 1990. godine.

Supružnici Lončar su od primitaka ostvarenih od nesamostalnog rada, od samostalne djelatnosti i nasljedstvom još stekli i 25.000 eura koje su uspjeli uštedjeti. Sve je zajedničko i u obitelji Branka Grčića, SDP-ovca koji se po imovini od 6,5 milijuna kuna također nalazi se među prvih deset sabornika, ali od nekretnina vrijednih 5,6 milijuna sam nema ništa. Sa ženom, vlasnik je tri stana, jedan mu ima dijete, dok supruga sama posjeduje građevinsko zemljište. Naslijedila ga je, a dvije su zajedničke nekretnine od nešto više od dva milijuna kuna kupili isključivo prihodima od svojih plaća, a jednu od 1,1 milijun kuna plaćama i kreditom.

Pomoć roditelja

Dobri su odnosi i u obitelji Marije Jelkovac iz HDZ-a, čijem su suprugu roditelji pomogli da kupi pola milijuna kuna vrijednu kuću u Karlovcu, a njoj su roditelji dali novčanu potporu pri kupnji voćnjaka od 1949 kvadrata. Simpatično je i da je suprug Marije Jelkovac vlasnik kuće s okućnicom od 524 četvorna metra vrijedne 200 tisuća kuna, koja je kupljena “od suprugine ušteđevine”.

Da se nešto “sa strane” ne mora nužno ostavljati na štednoj knjižici ili uložiti u dionice, znaju zastupnici koji vole nakit. Prije svega satove, koje su u imovinskim karticama, poučeni valjda primjerom Ive Sanadera, uredno prijavili. Nisu njihovi, doduše, vrijedni 190 tisuća eura, na koliko su procijenjeni oni bivšeg premijera kad je pobjegao iz države, ali ima tu podosta Rolexa, pokoji IWC ili Piaget. Ukupno 160 tisuća kuna, odnosno svaki 80 tisuća, vrijedni su, tako, Rolex Daytona i Piaget HDZ-ovca Pere Ćosića, a kupio ih je, kako je prijavio, od drugog izvora dohotka te od plaće.

Rolex od 50 tisuća kuna na poklon od supruga dobila je njegova stranačka kolegica Branka Juričev-Martinčev, a deset tisuća kuna više vrijede satovi HSLS-ovca Darinka Kosora, koji ima jedan Rolex i jedan IWC. Samo “nakit”, i to u vlasništvu sa ženom, prijavio je Dražen Barišić iz HDZ-a, koji ima i slika kupljenih od plaće u vrijednosti od 60 tisuća kuna. Umjetnine ima i Darinko Dumbović iz Reformista, u slikama sto tisuća kuna, a posjeduje i starinski regal od 35 tisuća te “opremu industrijske baštine” od 50 tisuća kuna. Dumbović tako samo u nabrojenom ima gotovo isti iznos kao, primjerice, SDP-ovac Saša Đujić u cijeloj imovinskoj kartici.

Novac u poljoprivredi

Među “siromašnijim” je on zastupnicima jer nekretnina nema, a u dionicama ima 3800 kuna te na štednoj knjižici oko 180 tisuća. Prijavio je, zato, Đujić bez pardona deset tisuća kuna vrijedan kotao za pečenje rakije, imovinu koju je naslijedio, kao i filatelističku zbirku od 31 tisuću kuna, koju je djelomice dobio, dok si je dio sam kupio od plaće i prodajom imovine.

A kako su se u ovoj analizi među one nimalo imućne svrstali, zapravo, zastupnici koji u nekretninama, štednji i dionicama imaju manje od milijun kuna, među njima treba spomenuti SDP-ovca Vedrana Babića koji ima, u usporedbi s kolegama, skromnih 36 tisuća ušteđenih kuna, a bez nekretnina je i predsjednik SDP-a Davor Bernardić, koji također samo štedi, ali ima više od stranačkog kolege, tj. uspio je na banku staviti 150 tisuća kuna.

Nešto manje od njega, točnije 115.095 kuna ima, također SDP-ovka, Sabina Glasovac, ali nema ni stan ni kuću. Imaju ih zato mostovac Slaven Dobrović, HDZ-ovac Josip Križanić i već spomenuti reformist Darinko Dumbović, koji su shvatili da su i poljoprivredna zemljišta vrijedna. Dobrović ima osam voćnjaka površine tek nešto manje od 12 tisuća kvadrata, Dumbović ima šest njiva od ukupno 30-ak tisuća četvornih metara, a Križanić ima isti broj oranica, ali na nešto više od 20 tisuća kvadrata. Poljoprivredna zemljišta te trojice sabornika zajedno vrijede 2,5 milijuna kuna, ali taj tip nekretnina nije ono što zanima baš sve u parlamentu.

Drže se neki i one stare da je najbolje od svega imati kuću ili stan, ako ne može ništa drugo, pa primjerice, nezavisni Mario Habek ima “samo” kuću od 112 četvornih metara vrijednu 483.094 kune, koju je kupio od plaće, darovnim ugovorom i kreditom, a HDZ-ovka Željka Josić posjeduje stan nešto manji od 65 kvadrata, vrijedan 390 tisuća kuna, koji je kupila na kredit.

Iako je u Saboru trenutačno 151 zastupnik, analizirali smo imovinu njih 149 jer neke od njih jednostavno nismo mogli analizirati. Imovinske kartice zastupnika Damjana Vucelića iz Živog zida i Ante Plazonića iz HDZ-a nisu još objavljene iako je Vuceliću mandat započeo 2. srpnja 2019. kao zamjeniku zastupnika Ivana Vilibora Sinčića, a Damjaniću 5. travnja 2019. kao zamjeniku zastupnika Andrije Mikulića. U prosjeku, zastupnici imovinske kartice “osvježavaju” barem jednom godišnje, iako neki nisu to napravili od početka mandata. 

Domagoj Ivan Milošević, zastupnik HDZ-a: 18,6 milijuna kuna vrijednost imovine

Bogatstvo Domagoja Ivana Miloševića leži u nekretninama koje glase na njega i njegovu suprugu. On je u svojoj imovinskoj kartici prijavio 12 stanova, apartman, poslovni prostor i neku drugu nekretninu. Koliko on i supruga imaju stanova, toliko imaju i garaža – 12, a njihova ukupna vrijednost je nešto veća od milijun kuna. Te nekretnine Miloševići su stekli uglavnom kupnjom od kapitala, prodajom imovine, kreditom. Uštedjeli su pak oko 570.000 kuna.

Darinko Kosor, zastupnik HSLS-a: 13 milijuna kuna, a 12,1 mil. vrijednost je nekretnina

Darinko Kosor vlasnik je kuće i stana u Zagrebu te je naslijedio 25 posto kuće u Garešnici. Uštedio je prodajom imovine 772.500 kuna i ima Rolex te IWC vrijedne 60 tisuća kuna. Prvi pogled na popis imovine ne čini ga najbogatijim, ali u dvije vlastite nekretnine koje je kupio od samostalne djelatnosti i kreditom “leži zec”. Kuća s okućnicom u Šestinama od 591 kvadrata vrijedna je 9,5 milijuna kuna, a stan od 124 četvorna metra u Zagrebu 2,6 milijuna kuna.

Mirando Mrsić, zastupnik Demokrata: 12,7 milijuna kuna, većina ušteđevina supruge

Vrijednost nekretnina koje posjeduju Mirando Mrsić i njegova supruga, prema imovinskoj kartici tog bivšeg SDP-ovca, iznosi 5,7 milijuna kuna. Mrsić je pak prijavio i ušteđevinu supruge od 950.000 eura, a koju je stekla od kapitala. Najvrednija nekretnina Mrsićevih je kuća s okućnicom u Zagrebu, površine 953 četvorna metra, a procijenjena je na 4,7 milijuna kuna. Za Kuću u Gornjoj Podgori, od 120 kvadrata Mrsić je pak naveo da vrijedi samo 150.000 kuna.

Pero Ćosić, zastupnik HDZ-a: 12,2 milijuna kuna, samo u dionicama polovica

Ni u nekretninama ni na štednoj knjižici, već u dionicama krije se bogatstvo Pere Ćosića. Svaka od njegovih 14.258 dionica u Brodskoj posavini d.d. vrijedna je 400 kuna, što daje zbroj od 5,7 milijuna. Na štednom računu ima 4,2 milijuna kuna, od čega je gotovo 760 tisuća kuna ženino. Ima osam nekretnina vrijednih ukupno 2,25 milijuna kuna, dio u suvlasništvu sa suprugom. Ima i dva sata od po 80 tisuća kuna te poslovne udjele u PBZ-u i Slavonsko-brodskoj televiziji.

Vesna Pusić, zastupnica GLAS-a: 11,8 milijuna kuna, većinom od nasljedstva

Vesna Pusić i njen suprug uštedjeli su 7,6 milijuna kuna, od toga se najveći iznos odnosi na suprugovih 900.000 dolara koje je stekao nasljedstvom. Što se tiče nekretnina, Vesna Pusić je osobno vlasnica stana u Zagrebu, kojeg je naslijedila, a za taj stan od 140 četvornih metara navela je da vrijedi 1,36 milijuna kuna. Ona je u Buzetu vlasnica kuće od 60 kvadrata, koja vrijedi 450.000 kuna, a suprug je ondje vlasnik kuće od 300 kvadrata vrijedne dva milijuna kuna.

Branka Juričev-Martinčev, zastupnica HDZ-a: 10,6 milijuna kuna, od čega je 10,4 u nekretninama

Nešto je u njezinu, nešto u suprugovu, a nešto u zajedničkom vlasništvu, ali u obitelji Branke Juričev-Martinčev osam je nekretnina ukupne vrijednosti 10,4 milijuna kuna. Najvrednije je građevinsko zemljište od tri milijuna kuna u Vodicama koje je zastupnica naslijedila. U dionicama ima 100 tisuća kuna, a suprug je prodajom imovine uštedio 135 tisuća kuna. Prijavila je HDZ-ovka i Rolex od 50 tisuća kuna, koji je bio “poklon od supruga”.

Željko Reiner, zastupnik HDZ-a: 9,8 milijuna kuna vrijednost imovine

Željko Reiner i supruga uštedjeli su 5,5 milijuna kuna, a taj novac su stekli nasljedstvom, povratom nacionalizirane imovine, prihodima od nesamostalnog rada... Reiner ima i udio u jednom novčanom fondu, vrijedan milijun kuna, a taj novac je stekao povratom nacionalizirane imovine. Reineri su u Zagrebu vlasnici kuće s okućnicom od 131 četvornog metra, za koju je navedeno da vrijedi 1,3 milijuna kuna. Reiner ima još jedan stan u Zagrebu i oranicu u Požegi, a supruga vikendicu.

Ivana Ninčević- Lesandrić, zastupnica Mosta: 7,5 milijuna kuna, gotovo sve u nekretninama

Ivana Ninčević-Lesandrić prijavila je da posjeduje neku drugu nekretninu u Solinu od 1240 četvornih metara vrijednu 3,6 milijuna kuna, a koju je stekla darovnim ugovorom. U Splitu je pak naslijedila stan od 52 kvadrata vrijedan 1,1 milijun kuna. Njezin suprug je vlasnik stana u Splitu od 97 kvadrata vrijednog 1,5 milijuna kuna te kuće s okućnicom u Katunima površine 1003 kvadrata, a vrijednosti 1,2 milijuna kuna. Ninčević-Lesandrić uštedjela je 60.000 kuna.

Branko Grčić, zastupnik SDP-a: 6,5 milijuna kuna, dionice ima u osam tvrtki

Najviše milijuna Branko Grčić ima u nekretninama, ali nijedna od njih šest nije isključivo u njegovu vlasništvu. Sa suprugom vlasnik je tri stana u Splitu, građevinsko zemljište u Makarskoj naslijedila je žena, a dijete mu je darovnim ugovorom postalo vlasnikom stana i garaže u Zagrebu. Ukupna vrijednost nekretnina je 5,6 milijuna kuna, a u osam tvrtki ima dionica ukupne vrijednosti 31.900 kuna. Ušteđevine, također, sa suprugom ima nešto više od 822 tisuće kuna.

Lovro Kuščević, zastupnik HDZ-a: 6,3 milijuna kuna, sve nekretnine na Braču

Lovro Kuščević u svom vlasništvu ima šest nekretnina, u jednoj oranici ima 16 posto udjela, a četiri nekretnine glase na suprugu. Dionica, kao ni štednje nema, ali zato je njegova najskuplja kuća s okućnicom od 952 četvorna metra vrijedna 4,5 milijuna kuna. Kao i sve ostale njegove nekretnine, i ova se nalazi na Braču u općini Nerežišća. Ondje ima ukupno dvije kuće, dvije šume, četiri građevinska zemljišta te po jedan vinograd i oranicu.

Ljubica Lukačić,saborska zastupnica HDZ-a: Prijavila kredit od 66.666 kuna

Ljubica Lukačić prijavila je u svojoj imovinskoj samo kredit od 66.666 kuna te ostale prihode od 1500 kuna mjesečno i 4500 kuna godišnje. Ne posjeduje nekretnine, nema ušteđevine kao ni dionica. I rubrika pokretnine ostala je prazna.

Ante Pranić, saborski zastupnik Nezavisne liste mladih: Imovinska kartica mu je prazna

Gradonačelnik Vrgorca naveo je u svojoj imovinskoj kartici da ne posjeduje nekretnine, nema ušteđevinu ni dionice. Nema ni pokretnina. Pranić je u svojoj kartici naveo samo da ima ostale prihode, i to iznosu od 17.008 kuna godišnje.

Marko Vešligaj, saborski zastupnik SDP-a: Ima automobil kupljen na kredit

Gradonačelnik Pregrade nema nekretnina, nije uštedio ni kune, a nema ni dionica. Naveo je da ima ostale prihode od 1500 kuna mjesečno, kredit od 25.000 kuna te automobil Renault Fluence vrijedan 78.000 kuna stečen kreditom.

Ante Bačić, saborski zastupnik HDZ-a: Bez kuće, stana, njive, dionica...

Ovaj vijećnik Skupštine Splitsko-dalmatinske županije nema kuće, stana, njive ni zemljišta. Drugim riječima, ni jednu nekretninu, ali ni štednje ni dionica. Posjeduje WV Golf iz 2013. godine vrijedan 60 tisuća kuna te plaća kredit od 7000 eura koji je digao 2017.

Hrvoje Runtić, saborski zastupnik Mosta: Ima dug prema Poreznoj upravi

Hrvoje Runtić je u svojoj imovinskoj kartici naveo da nema nekretnina, ušteđevine, dionica, ali ni pokretnina. Naveo je da ima ostale prihode od 6391 kunu i 17,5 tisuća godišnje, ali i dug prema Poreznoj upravi od 92.920 kuna.

Marin Škibola, saborski zastupnik Mosta: Bez imovine, ali i kredita i dugova

Bivši član Živog zida Marin Škibola u svojoj imovinskoj kartici naveo je da ne posjeduje ništa i da nema nikakvih kredita, dugova... Škibola je u imovinskoj kartici naveo da kao saborski zastupnik prima mjesečnu plaću od 12.658 kuna.

Ivan Šipić, saborski zastupnik HDZ-a: Od imovine samo automobil Passat

Gradonačelnik Trilja nema nekretnina, ušteđevine i dionica. Prijavio je kredit od 48.191 euro, Škodu Octaviju u vlasništvu supruge vrijednu 45.000 kuna te Passat u svom vlasništvu vrijedan 145.000 kuna, koje su kupili kreditom.

Nikola Grmoja, saborski zastupnik Mosta: 9217 kuna nalazi se na štednoj knjižici, ali štednja glasi na dijete

Bivši zamjenik gradonačelnika Metkovića ima nula kuna u nekretninama i dionicama, ali ima štednju od 1229 eura, koja glasi na njegovo dijete. Ima Ford Focus od 35.000 kuna star 13 godina i Škodu Octaviju iz 2015. od 100.000 kuna. Kupio ih je na kredit.

Franjo Lucić, saborski zastupnik HDZ-a: 15.000 kuna, vlasnik je samo jedne oranice u Pleternici

Franjo Lucić i njegova supruga, prema imovinskoj kartici, ne posjeduju baš ništa, osim jedne oranice u Pleternici od 1053 četvorna metra, koja je u Lucićevu vlasništvu. A tu je oranicu, kako je naveo, stekao iz primitaka od nesamostalnog rada.

Dragana Jeckov, saborska zastupnica SDSS-a: 35.000 kuna vrijedna njiva jedina joj je nekretnina

Dragana Jeckov nema ni automobil, ni ušteđevinu, ni dionice. U posjedu obitelji samo je jedna njiva u Markušici, koju je zastupnica naslijedila, a koja se proteže na 12.194 četvorna metra. Ove godine trebala bi otplatiti kredit od 25.000 kn koji je uzela 2016.

Milanka Opačić, saborska zastupnica BM 365: 200 tisuća kuna vrijedna kuća s okućnicom u Zagrebu

Bivša SDP-ovka navela je u svojoj kartici da je vlasnica kuće s okućnicom, površine 134 četvorna metara u zagrebačkoj Dubravi, a za njenu vrijednost navela je samo 200.000 kuna. Opačić je tu nekretninu stekla zaduženjem u banci.

Bernarda Topolko, saborska zastupnica HNS-a: 1 m2 prijavila da ona i suprug posjeduju druge nekretnine

Bernarda Topolsko u nekretninama i štednji posjeduju imovinu vrijednu 2,9 milijuna kuna. Ona je pak u svojoj imovinskoj kartici, među ostalim, navela da je sa suprugom vlasnica 1 četvornog metra druge nekretnine, vrijednog 4600 kuna.

Bruna Esih, saborska zastupnica Neovisnih za Hrvatsku: 1,09 milijuna za kuću u Šestinama, gdje Kosorova stoji 9 mil.

Kuća s okućnicom od 957 kvadrata u vlasništvu Brune Esih i njezina supruga nalazi se u Šestinama i, prema imovinskoj kartici zastupnice, vrijedi 1,09 milijuna kuna. Gotovo upola manja nekretnina u istom kvartu i u vlasništvu Darinka Kosora vrijedi 9,5 milijuna kuna.

Martin Baričević, saborski zastupnik HDZ-a: 30.000 kuna za 549 kvadrata kuće u Zadarskoj županiji

Općinski načelnik Jasenica u Zadarskoj županiji prijavio je kuću s okućnicom od 2106 četvornih metara koja vrijedi 30 tisuća kuna. U istoj općini ima i kuću s okućnicom od 549 kvadrata koja vrijedi 1,3 milijuna kuna.

Ranko Ostojić, saborski zastupnik SDP-a: 150 tisuća kuna vrijednost kuće u Povljima od 79 m2

Ranko Ostojić u nekretninama i štednji ima imovinu vrijednu 2,4 milijuna kuna, a u svojoj kartici, među ostalim, naveo je da je sa suprugom vlasnik kuće u Povljima na otoku Braču, površine 79 četvornih metara, a koja je vrijedna 150.000 kuna.

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar arba_arba
arba_arba
09:02 17.02.2020.

Iz nasljedstva, samo cijeg?

BR
Brankić
09:45 17.02.2020.

Ima tu nekretnina koje bi ja rado kupio po objavljenim cijenama

DU
Deleted user
09:15 17.02.2020.

Kupujem kuću s okućnicom u zagrebačkoj Dubravi za 200 000 kuna. Milanka, javi se! Samo nemoj onda reći da su u pitanju euri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije