Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zašto je Zelenski najprije posjetio Washington, zatim London, a tek onda Pariz i Bruxelles

11.02.2023. u 12:48

Posjet ukrajinskog predsjednika Londonu, a tek onda Bruxellesu više je od simbolike. Amerikanci i Britanci poslali su Ukrajincima najviše oružja za obranu, dok Europa oklijeva

Komentara 22

BI
billynik
12:55 11.02.2023.

Koje pitanje, pa gdje mu sjede mentori?

AS
asenteya
13:42 11.02.2023.

Vi ocito nista niste razumijeli o ovome ratu? Koji saveznici? Znate li vi sto su saveznici? Saveznici su VOJNI saveznici kojih Ukrajina NEMA u ovome ratu, inace bi se njihovi saveznici morali ukljuciti u taj rat i ratovati skupa ss njima. TO NISU njihovi SAVEZNICI!! Drugo: Amerika i Britanija vode sasvim desetu politiku od vas u Europskoj uniji, posto su oni suverene drzave u svojim suverenim granicama, i nemaju blage veze s vama, ONI vode svoju politiku u tome ratu, za SEBE, i za svoje interese, a ne za vase interese. Trece: NATO pakt nije pokrovitelj toj vasoj vojnoj ( ''mirovnoj'' ) misiji '' EUMAM '' - Europske unije, i NE moze biti po medjunarodnome pravu, posto ONI - Europska unija, nemaju sjedalicu u Ujedinjenim nacijama i ni u jednoj medjunarodnoj instituciji, nema ih nigdje, ne postoje u medjunarodnome pravu. ( Nemate nigdje clanak u pravu sto se poziva na Europsku uniju u medjunarodnome pravu ). Njihov vam POTPIS ne vrijedi nigdje, oni nemaju PECAT Europske unije, nemaju ni pozivni broj, oni ne postoje osim kao trziste - PIJACA gdje se prodaju krastavci i konzerve, sto vam jasno govori da ne moze TRZISTE ratovati okolo po svijetu i sto vam jasno govori da ovdje imate posla sa perfektnim diletantima, AMATERIMA, koji su se uvukli u teska govna i sada ne znaju kako se iskobeljati iz septicke jametine u koju su se uvalili!!

VA
vadis1
13:43 11.02.2023.

Ameri su glavni, 80% NATO su Ameri. Ameri su velesila, VB je glavni saveznik Amera. EU je skup drzava, nije drzava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije