Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KULTURA PROSVJEDA

Zašto Hrvati ne izlaze na ulice? Bagić: Ima li ili nema štrajkova ovisi o tri stvari

11.02.2023.
u 20:42

Zbog inflacije i pada standarda, Europom se širi val nezadovoljstva. Štrajkovima i prosvjedima svoja prava traže Britanci, Francuzi. Naši su sindikati naučili da su im referendumske inicijative učinkovitije od bilo kakvog prosvjeda. Četiri su puta na taj način uspjeli natjerati vlast na reteriranje

Komentara 28

NO
Nordik
20:51 11.02.2023.

Plenković je za sebe nabavio blindirani Audi, zna on što dolazi... Euri u strane banke, rezervne putovnice...

DU
Deleted user
20:48 11.02.2023.

Hrvati ne izlaze na ulice jer im je ubijen osjećaj da mogu bilo što promijeniti. Nekad je bila izreka, kako god mačku baciš, ona se na noge dočeka ili mačka ima tisuću života. Kod Hrvata je situacija, koji god izbori bili uvijek pobjeđuje partizanskojugoslavenska opcija, nekad rigidna, nekad manje rigidna, no uvijek ona! To je ubilo osjećaj za promjene i tu smo gdje jesmo!

DU
Deleted user
21:20 11.02.2023.

Hrvati ne izlaze na prosvjede jer je Pendrek jedinica spremna u svakom momentu po nalogu božinovića prebiti hrvatski narod bez imalo milosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije