Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavila snimku

Zaštitari pretukli mladiće u Zagrebu. Majka: Iživljavali su se nad klincima, cipelarili ih na podu

Split: Zbog potrage za Ivanom Božićem policija je blokirala izlaze iz Splita
Milan Sabic/PIXSELL
26.09.2023.
u 11:37

Ispred jednog zagrebačkog kluba navodno su u nedjelju u 3 sata ujutro zaštitari izudarali 18-godišnjeg mladića koji je ostao ležati u lokvi krvi. Majka trvdi kako su mu braća pokušala pomoći, ali su i njih izudarali.

U noći s nedjelje na ponedjeljak ispred jednog zagrebačkog noćnog kluba zaštitari su izudarali mladića, njegovu braću i prijetelje koji su mu pokušali pomoći, tvrdi majka trojice braće za 24 sata. 'Stvarno mi nije jasno zašto su ih tako mlatili. Iživljavali su se nad klincima od 18 godina. Cipelarili ih na podu, udarali šakama u glavu', rekla je novinarima majka mladića koji su pretučeni ispred kluba.

Kaže kako su zaštitari prvo napali njenog sina, koji je od siline udarca odmah pao na pod i snažno udario glavom, te ostao ondje ležati u lokvi krvi. 'Brat mi je ležao na podu sav krvav, a zaštitari nisu dali da mu priđem. Njih šest je stajalo oko njega i nisu dali da mu priđem. Odjednom su nas sve počeli udarati. U oči su mi našpricali suzavac', ispričao je njegov stariji brat (29) koji je u klubu s braćom i prijateljima slavio rođendan. Napadi su zaustavljeni tek kad je došla policija. Na snimci, koju možete pogledati OVDJE, se vidi kako jedan od mladića pada, a do drugog prilazi zaštitar te ga nekoliko puta udara.

VEZANI ČLANCI 

Iz policije potvrđuju da je kriminalističko istraživanje u tijeku te je policija kao jedno od tijela nadležnih za provođenje izvida dužna voditi brigu o njihovoj tajnosti te da će će o svemu utvrđenome izvijestiti nadležno državno odvjetništvo. Snimku su obitelji poslali slučajni prolaznici. 

'Zato sam i htjela da to vidi javnost jer ima više slučajeva koji nisu snimljeni i nikada prijavljeni. Zaštitari u klubovima si daju za pravo da rade što žele, da se iživljavaju', zaključuje majka. 

VIDEO U gotovo nemogućim uvjetima spašeno 38 turista iz broda nasukanog kod Lopara

 

Komentara 3

VA
valides
12:25 26.09.2023.

Optužba za pokušaj ubojstva

MA
marli
12:24 26.09.2023.

Narodnjaci, turbofolk, ćelavi kriminalci. The end.

PO
Poletarac101
12:30 26.09.2023.

Kak je došlo do toga?Ne vjerujem da su ih zaštitari iz "dosade" udarali a oko 3ujutro se dosta toga već konzumiralo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije