Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBOJSTVO I SAMOUBOJSTVO Hicima iz pištolja u kafiću ubio konobaricu pa sebe

Zaštitar Sokol Marića hicima ubio ženu i sebe

Ubojstvo se dogodilo u kafiću As u naselju Dokmanovići nedaleko Moravica
import
03.01.2007.
u 22:19

RIJEKA, DELNICE, ZAGREB - Zaštitar Sokola Marića Milan Grba (47) iz Moravica hicima iz službenog pištolja ubio je danas u 16.30 sati nevjenčanu suprugu Biljanu Rajnović (34), a zatim je pucao sebi u glavu.

Ubojstvo i samoubojstvo dogodilo se u kafiću As u naselju Dokmanovići nedaleko od Moravica u nazočnosti jednoga gosta. Ubijena žena u kafiću je radila kao konobarica. Njih dvoje su niz godina živjeli u izvanbračnoj vezi u kojoj su imali i 13-godišnjeg sina, učenika sedmog razreda osnovne škole.

Kako doznajemo od mještana, proteklih su mjeseci između njih dvoje izbile razmirice koje su jučer kulminirale suludim činom Milana Grbe. Milan Grba nije bio sudionik rata, a radio je kao zaštitar u Privrednoj banci Zagreb - ispostavi Delnice. Na mjesto događaja izišla je i istražna sutkinja Županijskog suda u Rijeci.

Milan Grba šesti je zaštitar Sokola Marića koji se ubio u proteklih otprilike godinu i pol dana. Kako do Zlatka Marića, vlasnika zaštitarske tvrtke Sokol Marić, nismo mogli doći, za komentar smo zamolili direktora fizičke zaštite u tvrtki, Antu Perčina. On je rekao kako policijski očevid još uvijek traje te da stoga Sokol Marić raspolaže tek okvirnim informacijama.

- Na teren smo poslali naše ljude da pokraj policije obave nadzor. Konkretno, poslali smo našeg voditelja riječkog područja - rekao je.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije