Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPOVAČA

Zaraza se širi, gradonačelnik pozitivan, sve škole online, vrtić zatvoren...

popovaca
Nikola Cutuk/PIXSELL
07.10.2020.
u 10:25

S područja Grada Popovače trenutačno je više od stotinu zaraženih

Zaraza koronavirusom na području Popovače i dalje se širi. Danas je 11 novooboljelih s područja tog Grada, a oni su, kao i većina od ukupno 33 novooboljela s područja Sisačko-moslavačke županije, kontakt zaraženih na famoznoj promociji knjige u Gornjoj Jelenskoj održanoj 25. rujna.

Među novooboljelima je i HSP-ov gradonačelnik Popovače Josip Mišković, koji je to i potvrdio na službenim internetskim stranicama Grada.

„Ovim putem želim Vas izvijestiti kako sam prije nekoliko trenutaka dobio rezultat svog jučerašnjeg testiranja na koronavirus koji je pozitivan. U samoizolaciji se nalazim od petka i do sada nisam razvio nikakve simptome tako da sam u mogućnosti dobar dio svojih obveza izvršavati od kuće“, napisao je gradonačelnik dodavši kako je u samoizolaciji i dio djelatnika Gradske uprave, no da je omogućen daljnji rad Gradske uprave uz izmijenjene uvjete koji uključuju zabranu ulaska strankama u zgradu Uprave te predaju svih zahtjeva na ulazu.

Gradonačelnik Josip Mišković, nakon što se otkrilo žarište u Gornjoj Jelenskoj, dva dana odbijao je medijima priznati da je bio na toj promociji knjige iako su ga fotografije s događaja očito demantirale. Stoga je i u samoizolaciju otišao tek dan nakon ostalih, a sada je potvrđeno kako je pozitivan.

S područja Grada Popovače trenutačno je više od stotinu zaraženih te je zatvoren Dječji vrtić gdje je zaražena jedna djelatnica, a zbog pogoršane epidemiološke situacije osnovne škole od ovog tjedna prešle su na online nastavu najmanje iduća dva tjedna.
Knjižnica u Popovači priopćila je kako otkazuje sve planirane aktivnosti u povodu Mjeseca hrvatske knjige.

Komentara 28

DU
Deleted user
10:51 07.10.2020.

Čestitke HDZ-u Popovača na nevjerojatnom rezultatu, malo im je falilo da imaju 116/116, ovako imaju 92/116!

PV
prcko.vita
11:03 07.10.2020.

Ajd pronađite moje komentare od prije samo par tjedana, molio sam ministra da ne pušta djecu u škole u vrtiće, pisao sam, zaraza će se na taj način još više širiti, više će ljudi patiti i biti zaraženo, ali on je sve to uzeo na svoju ruku, na svoju dušu, eto, neka ima sada na duši te jadne ljude koji se sada moraju zaraziti i patiti i neki će i umrijeti zbog takvog neodgovornog ponašanja. Ministre, običan narod ti nemože ništa, ti si najpametniji, ali nemoj zaboraviti da ima netko od gore tko će ti suditi zato što nisi sačuvao ljudske živote, a mogao si. Ajd sada botovi, lupajte minuse, i vama će netko od gore zahvaliti za vaš posao, jer i vi raditi protiv ljudi, to jeste činite grijeh.

BA
babovac
11:04 07.10.2020.

Plandemija a ne bolest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije