Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJERICA U SRBIJI

VIDEO Zaprepastio cijelu zemlju: Usred dana se drogirao u Domu zdravlja

Čekaonica
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
04.07.2019.
u 15:31

Svjedoci sumnjaju na kokain, no policijska istraga je u tijeku pa se ne može sa sigurnošću reći

Nevjerojatan video proširio se internetom. U Domu zdravlja Vračar u dijelu Beograda netko je snimio muškarca kako "šmrče" zasad nepoznatu tvar za koju mnogi sumnjaju da se radi o kokainu.

Prema pisanju Blica "slučaj" se dogodio u utorak u čekaonici odjela opće prakse. Svjedoci su ubrzo muškarca prijavili dežurnoj medicinskoj sestri koja je odmah pozvala policiju, no počinitelj je ubrzo nestao. 

- U utorak na samom početku druge smjene netko od pacijenata je sestri prijavio da se u čekaonici jedan muškarac jako sumnjivo ponaša, nakon čega smo pozvali policiju iz najbliže stanice. Oni su stigli veoma brzo, trebalo im je svega nekoliko minuta, ali taj muškarac je već otišao - za srpski medij rekao je direktor Doma zdravlja Vračar.

Ne zna se što je muškarac točno konzumirao jer istraga je još uvijek u tijeku.

- Policija nam je obećala da će u narednom periodu češće obilaziti naše prostorije kako se slučaj ne bi ponovio - kaže direktor.

- Naš Dom zdravlja ima kamere, ali imamo šest katova, svaki dan kroz čekaonice prođe oko 2.400 pacijenata te ne možemo kontrolirati baš sve. Kamere su ga snimile te se nadam da će biti pronađen - poručio je za kraj direktor Doma zdravlja.

Deložacija Roma iz Plinarskog naselja

 

Komentara 7

Avatar Croatino
Croatino
16:49 04.07.2019.

Poslije imenovanja Brnabicke najveci skandal u Srbiji zadnijh 20 godina

DU
Deleted user
16:53 04.07.2019.

Zaprepašten sam i ja, količinom vijesti iz srbije, u jednom hrvatskom mediju.

Avatar VinkoL
VinkoL
16:03 04.07.2019.

U naslovu bi trebalo pisati: zaprepastii cijelu Hrvatsku, konačno jedan članak o predivnom zapadnoturskom plemenu. Pa već tridesetak sekundi na ovom portalu nije bila spomenuta im omiljena "otadžbina". Do kad bu tak, dragi moji Hrvati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije