Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Išao na Zrće?

Britanac sletio u Zadar pa mu u rektumu otkrili drogu upakiranu u kondom

Britanac sletio u Zadar pa mu u rektumu otkrili drogu upakiranu u kondom
Foto: PU zadarska
03.07.2019.
u 10:17

"Prvo smo putem "trakica" utvrdili kod njega prisutnost opojnih droga, a potom daljnjim kriminalističkim istraživanjem u rektumu mu otkrili navedenu drogu koju je "upakirao" u kondom dužine 14 cm i širine 3 cm i koja mu je i izvađena te je uhićen i predan u zatvor"

Zadarska policija u Zračnoj luci je provela krim istraživanje nad 24-godišnjim državljaninom Velike Britanije kod kojeg je po slijetanju pronađen 151 komad ecstasyja i 29 grama ketamina. On je uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama predan pritvorskom nadzorniku.

Iza ove šture policijske informacije stoji zapravo izrazito "zanimljiv" način detekcije, ali i prenošenje droge ovog britanskog dilera koji je navodno krenuo prema Zrću. Naime, iz policijskih izvora doznajemo da je Britanac odmah pri slijetanju iz jednog grada u Velikoj Britaniji u Zadar jučer oko 10 sati bio sumnjiv policiji te da je testiranjem dodatno potvrđena sumnja da je riječ o osobi koja ima veze s drogama.

- Prvo smo putem "trakica" utvrdili kod njega prisutnost opojnih droga, a potom daljnjim kriminalističkim istraživanjem u rektumu mu otkrili navedenu drogu koju je "upakirao" u kondom dužine 14 cm i širine 3 cm i koja mu je i izvađena te je uhićen i predan u zatvor - rekao nam je naš policijski izvor.

Droga je otkrivena ultrazvukom u zadarskoj bolnici. Doznajemo da je droga ketamin relativno nepoznata na našem području i da se cijena na partyjima kreće oko 100 eura po gramu.

VIDEO Policijski pas Maša otkrila drogu u vozilu:

Ključne riječi

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije