Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLAĆE RASTU, ALI TO NE ZNAČI PUNO

Zaposleni prve žrtve inflacije: Jedini sektor u kojem su žene plaćenije od muškaraca jer su bolje obrazovane

20.08.2022.
u 09:41

Tko živi od plaće i nema dodatnih prihoda od renti i turizma, mora biti štedljiviji. Ta će se činjenica odraziti i na ukupna ekonomska kretanja s obzirom na to da je hrvatski BDP snažno ovisan o potrošnji, koja se ljeti velikim dijelom pokriva prihodima iz turizma, no u ostatku godine ključni smjer daju navike i platežne mogućnosti domaćeg stanovništva

Ključne riječi

Komentara 4

EZ
ezer
09:55 20.08.2022.

Prve žrtve su umirovljenici, raditi ne može, koliko mu bace s toliko se mora pokriti. Kako je krenulo mnogi bi od njih mogli izgubiti mjesto u domu budući će smještaj drastično poskupjeti radi skupljih energenata, hrane, većih plaća zaposlenih. To je taj domino efekt gdje se vrlo brzo može očekivati hiperinflacija.

TE
Teig1
10:05 20.08.2022.

Plaće nisu povećanje nego je to samo krpljenje galopirajuće inflacije.

Avatar Cohen
Cohen
23:15 20.08.2022.

Ili si plaćen ili nisi plaćen. Ovaj pridjev nema komparativ i superlativ. "Plaćenije" kao termin ne postoji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?