Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobičan posao

Zaposlena 'šefica mačaka' u gradu mačkoljubaca

Mačke
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/2
11.10.2018.
u 12:14

U gradiću u kojem je već podignut spomenik mačkama otvorio se čudan oglas za posao, a odabranoj 'čuvarici' dužnost je briga o sedamdesetak gradskih mačaka lutalica

Bio je to čudan oglas za posao. Traži se: Šefica mačaka. Lokacija: Zelenogradsk, Rusija. Dužnost: Brinuti se za sedamdesetak gradskih mačaka lutalica.

Na oglas se javilo 80 ljudi. Poslodavac je Zelenogradsk, gradić u kojem već podignut spomenik mačkama, a jedna od njih nedavno je dodana i u gradske simbole.

To se naselje u kalinjingradskoj regiji voli kititi naslovom najprijateljskijeg grada prema mačkama u Rusiji. 

Na kraju je posao 'čuvarice' dobila Svjetlana Logunova. Ona će se brinuti o gradskim mačkama. Kako bi joj bilo lakše dobila je bicikl i odoru zelene boje, crnu kravatu i šešir. 

Na raspolaganju će imati proračun od 5.700 rubalja mjesečno (550 kuna) kako bi osigurala da mačke budu sigurne, sretne i site. 

"Ne mogu se sama pobrinuti za baš svaku i dobro će mi doći malo pomoći", rekla je Logunova. 

U gradu mačkoljubaca to neće biti problem. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije