Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u automobilu

Zapalio i ubio svoje dvije žene jer se nisu sviđale njegovoj majci

Auto o plamenu
Foto: Thinkstock
21.12.2017.
u 12:52

Sve je počelo kada je muškarac rekao svojim ženama da će im kupiti nakit, kako bi ih namamio u automobil.

Muškarac iz Indije ubio je svoje dvije žene, a razlog je sasvim bizaran. Naime, muškarac je prvo policiji priznao da je zapalio obje žene jer mu se nisu sviđale, a kasnije je dodao da ih ni njegova majka nije voljela

Sve je počelo kada je Deepa Ram rekao svojim ženama, 25-godišnjoj Darii Devi i 27-godišnjoj Mali Devi, da će im kupiti nakit, kako bi ih namamio u automobil. 

'Posvađao se s njima u automobilu dok je vozio, a ubrzo nakon toga zaustavio se uz cestu. Jedna je žena uspjela pobjeći kako bi potražila pomoć', rekli su iz policije, piše Metro.

No, muškarac je ženu uspio uhvatiti i natrag je ugurati u automobil, nakon čega je nastavio voziti. 'Nakon nekog vremena odvezao ih je na osamljeno mjesto, izašao iz automobila, zaključao obje žene unutra i zapalio automobil.

Pogledajte i galeriju: Fotografije koje su nas nasmijale, ali i šokirale. Najveći hit dolazi iz Zagreba!

Auto o plamenu
1/30
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar nekakav
nekakav
07:37 22.12.2017.

bezveze poštenog čovjeka osuđuju. cure nisu htjele iz auta izaći po velikoj vrućini, radije su sjedile, klima radila, al se auto pokvario i zapalio... i tako.... sad čovjeka razapinju, izmišljaju mu. pa ne bi on to... u indiji su i krave svete, a kamoli žene! nije to europa, u kojoj ima deset puta više silovanja nego u indiji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije