Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROŠAO BEZ OZLJEDA

Zaljubljenik u adrenalinske sportove zapeo na bukvi, HGSS-ovci opisali kako su mu pomogli

HGSS Karlovac
05.04.2021.
u 15:37

Muškarac je na kraju bez ozljeda sišao sa stabla

Nisu samo visibabe vjesnici proljeća - tim riječima našalili su se pripadnici karlovačkog HGSS-a na račun današnje intervencije u kojoj su spašavali osobu koja je zapela na 15 metara visokoj bukvi. Na šaljiv način ponovno su upozorili građane da se ne upuštaju u opasne aktivnosti ako nisu adekvatno opremljeni i pripremljeni.

- Današnji neradni ponedjeljak, mnogi provode na otvorenom uživajući u lijepom vremenu. Druženje s prijateljima, šetnja, roštilj ili penjanje po visokim stablima bez zaštitne opreme samo su neke od aktivnosti u kojima je moguće danas uživati. Poziv za pomoć pri spuštanju zaljubljenika u adrenalinske sportove s 15-tak metara visoke bukve stigao je u 12:40. Brzim izlaskom na teren te koristeći široku paletu nagovornih tehnika naših spašavatelja, unesrećeni je samostalno i bez ozljeda sišao sa stabla u 12:55 - izvijestili su iz HGSS stanice Karlovac.

Današnji neradni ponedjeljak, mnogi provode na otvorenom uživajući u lijepom vremenu. Druženje s prijateljima, šetnja,...

Objavljuje HGSS Stanica KarlovacPonedjeljak, 5. travnja 2021.
Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
15:44 05.04.2021.

Ispostaviti tupanderu račun i neka zove u pomoć kad god hoće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije