Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva sebičnost

Bolničare hitne pomoći zgrozila poruka koja ih je dočekala na kolima

poruka
Foto: Twitter
13.11.2017.
u 11:36

Dok su se oni borili za pacijentov život, jedan susjed im je ostavio poruku ispod brisača na vjetrobranskom staklu prigovarajući im zbog načina na koji su se parkirali

Ekipu Hitne pomoći u engleskom gradu Birminghamu dočekala je neugodna poruka nakon što su jednom muškarcu spašavali život, a koji je na kraju ipak preminuo.

Dok su se oni borili za pacijentov život, jedan susjed im je ostavio poruku ispod brisača na vjetrobranskom staklu prigovarajući im zbog načina na koji su se parkirali.

Šokirani porukom koju su dobili, bolničari su je odlučili podijeliti s javnošću pa su je objavili na Twitter profilu Hitne pomoći West Midlands.

– Katkad jednostavno ne znamo što bismo rekli. Ovo je poruka ostavljena na našim kolima danas. U tom trenutku, ekipa je pomagala čovjeku koji je bio iznimno loše nakon povraćanja krvi. Pod plavim svjetlima prevezli su ga u bolnicu u kritičnom stanju – napisali su te su objavili poruku u kojoj im je netko napisao sljedeće:

– Možda spašavate živote, ali nemojte parkirati svoj kombi na glupo mjesto i tako blokirati moj prilaz.

Ova poruka ne samo da je šokirala bolničare već i sve one koji su je pročitali.

– Nažalost, u ovom svijetu žive vrlo sebični ljudi koji su više zabrinuti za svoja vozila nego tuđe živote – komentirala je jedna medicinska sestra.

Muškarac kojeg su spašavali na kraju je u bolnici preminuo zbog unutarnjeg krvarenja.

Komentara 15

AR
Armagedon
13:03 13.11.2017.

da je njegova glava u pitanju bila.....vjerovatno bi principijelno to isto napisao ...... vision....

ZP
zeljko.pavlovic.963
12:58 13.11.2017.

Ako su otišli na gablec, da! Inače ni u kom slučaju. Pitao bih ja njega što bi rekao da se o njegovom životu radi, a vozač hitne gubi dragocjeno vrijeme na traženje slobodnog parkplaca.

VI
Vito
09:13 14.11.2017.

nakon povraćanja krvi - Muškarac kojeg su spašavali na kraju je u bolnici preminuo zbog unutarnjeg krvarenja. :::: Očito je imao puknuće čira na želucu i to nije na vrijeme primjetio - "poznata stvar" na žalost, koja se događa rijetko, ali je svjetski poznata i uobičajena. __ Pacijent ne želi pridati dovoljno pozornsoti na "čir" pa se ne liječi redovno i tako sam sebe ugrožava. __ No, "novinarima" je bitnije upozoravati čitatleje na "tokene" nego na zdravlje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije