Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađenje

Zagrizla keks pa se neugodno iznenadila zbog onoga što je bilo u njemu

U keksu pronašla gumenu rukavicu
Foto: WCTV
1/4
06.05.2014.
u 20:45

Uz voćno punjenje djevojku je još nešto dočekalo u keksu

Djevojka iz Tallahasseeja nemalo se iznenadila kada je zagrizla punjeni keks Pop-Tart. Naime, uz voćno punjenje u keksu ju je dočekala i gumena rukavica.

Taylor Collins ispričala je kako si je slasticu kupila na putu prema poslu, a nakon što ju je počela jesti, osjetila je okus gume. Tada je rastvorila ambalažu i pronašla iznenađenje. Odmah je nazvala službu za kupce i prijavila problem, a oni su joj u znak isprike ponudili kupon za još Pop-Tarta.

"Više nikada to neću jesti, ne znam što je unutra i nešto treba poduzeti u vezi s tim", ispričala je Collins za WCTV. Dodala je kako planira posjetiti liječnika kako bi provjerila je li se nečime zarazila zbog gumene rukavice.

>> Bebi uklonili tumor na mozgu, a ono što su pronašli u njemu šokiralo je liječnike!

Foto: WCTV

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
22:28 06.05.2014.

a žašto se smije kao zec na kupusu ako još se život zagorčao ?! :)

DU
Deleted user
13:50 07.05.2014.

Ovo je stvarno tragedija, predlažem da se broj VL s ovom vijesti smjesti u vremenski trezor da se i u budućnosti ljudi mogu diviti novinarstvu u Hrvata...

Avatar recitimeni
recitimeni
22:20 06.05.2014.

Koja glupost. Pa s obzirom na veličinu keksa i obujam file u istom, taj komad plastike nema šanse da stane unutra. A ako je i zagrizla tu plastiku na njoj bi trebali ostati njezini otisci zuba. Sumnjam da je to predvidjela. Pametnije bi joj bilo da je ulagala u vlastitu dipotriju nego što se ovako bruka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije