Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neravnopravan redoslijed čišćenja otežava život građana

Zagrebparking naplaćuje neupotrebljiva mjesta

parking
Željko Lukunić/PIXSELL
21.12.2009.
u 12:56

Iako imam zimsku opremu, ne mogu ući ni izaći s parkinga. Hoće li mi to Zagrebparking nadoknaditi? - pitao je stanovnik Kranjčevićeve ulice.

Teški uvjeti na zagrebačkim cestama ne samo da su ovaj vikend znatno utjecali na promet  u gradu nego su neke od građana čak i u potpunosti spriječili u kretanju.

Takav je slučaj sa stanovnicima Kranjčevićeve ulice koji su se obratili Večernjem listu kako bi skrenuli pozornost javnosti na stanje u njihovoj ulici.

- Iako imam zimsku opremu, zbog snježnih nanosa nisam u mogućnosti ni ući na parking niti izaći s njega, a uredno sam ga platio za iduća tri mjeseca. Hoće li mi Zagrebparking vratiti novac za dane u kojima je parkiralište bilo u potpunosti neupotrebljivo? - zapitao se Ozren Gamulin, stanovnik Kranjčevićeve.

Dodao je da smatra da bi Holdingova podružnica trebala vratiti novac svima kojima je parkiralište sličilo na Cicely na Aljasci iz televizijske serije "Život na sjeveru".

Suočen s vapajima građana koji ne mogu normalno obavljati svoje poslove Mate Kraljević, direktor Zagrebparkinga, rekao je da se - mjesta ne mogu čistiti istoga trena.

- Ulice se ne čiste dok pada snijeg, a prioritet je očistiti najvažnije gradske prometnice - dodao je.

Na upit zašto Kranjčevićeva ulica koja se nalazi u širem središtu grada još nije očišćena, Kraljević je odgovorio da on misli da je ta ulica danas na redu za čišćenje.

Hoće li i kako nadoknaditi nastalu štetu stanovnicima ulice direktor Zagrebparkinga nije želio reći te je ustvrdio da se građani pismenim putem mogu obratiti njegovoj podružnici koja će onda pokušati riješiti nastale probleme.

Komentara 14

MU
Mućanin
14:30 21.12.2009.

Meni se čini da njima pa i gradskoj vladi nije jasno da će, kad uđemo u EU za takvi nemar plačati odštete. Bilo bi u njihovom interesu da svoje radnike malo bolje upute u njihove obveze prema građanima, jer će u buduće i njima biti u interesu da poduzeće ne plaća odštete!!!

SU
superman
16:22 21.12.2009.

Bandićeva posla; Laco, Demo, Šveps ga ospkrbljuju informacijama i uslugama obavještajnog podzemlja.

DU
Deleted user
13:44 21.12.2009.

ma jasno uzet će od radnika i penzionera a oni mafijaši na vlasti skupa s kumekom Milanom su IONAKO PARTNERI!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije