Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVO NEĆE PONOVITI

Zadrijemali na travi pa se smrznuli od straha zbog neočekivanog buđenja

spavaju na travi
Foto: Screenshot
1/2
03.08.2021.
u 18:00

Na snimci se vidi kako dvojici muškarca koji spavaju na travi prilazi mladunče medvjeda

Zaspati na plaži nije uvijek najpametnije. Pogotovo ako se nalazite na Kamčatki koja je stanište 24.000 medvjeda.

U to su se uvjerila dvojica muškarca koja su zadrijemala na plaži Khalaktyr na ruskom poluotoku, a snimili su ih turisti.

Na snimci se vidi kako dvojici muškarca koji spavaju na travi prilazi mladunče medvjeda. Medvjed je ponjuškao muškarca i stao mu na nogu te ga pritom probudio.

Muškarac se trgnuo i istoga trena skočio u zrak te počeo buditi svoga prijatelja. Jednako kao i muškarci i medvjedić se uplašio pa je brzo pobjegao.

Srećom, bila je riječ o mladunčetu, a majke nije bilo u blizini. Na tom poluotoku 2019. godine poginulo je dvoje ljudi zbog napada medvjeda.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Tombstone
Tombstone
18:28 03.08.2021.

Sreca kaj je bila beba, ali di je beba ni mamica nije daleko. Usput meni nisu izgledali smrznuti nego poprilicno zivahni

Avatar Mars
Mars
18:26 03.08.2021.

Vijest stara barem pet godina.

TI
tico123
12:16 07.08.2021.

gdje je tu plaža

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije