Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODIGNUTA OPTUŽNICA

Zadranin (43) tukao svoju izvanbračnu suprugu, vrijeđao djecu i prijetio im da će ih ubiti

Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/Vecernji list
1/2
02.12.2021.
u 08:20

U optužnici je predloženo produljenje istražnog zatvora protiv okrivljenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru podiglo je optužnicu protiv 43-godišnjaka zbog zlostavljanja svoje izvanbračne supruge i četvero malodobne djece. 

Na teret mu se stavlja da je točno neutvrđenog dana sredinom srpnja ove godine, u jednom mjestu pored Zadra, došao u kuću u kojoj je njegova supruga čistila apartmane, te ju fizički napao, a potom joj je zaprijetio da će ju usmrtiti u cilju da je ustraši. Okrivljenikovo ponašanje i riječi izazvale su kod oštećenice osjećaj straha i uznemirenosti, prenosi DORH.

Osim toga, stavlja mu se na teret i da je od sredine srpnja do 24. rujna u Zadru, u obiteljskoj kući u kojoj živi s izvanbračnom suprugom i četvero maloljetne djece, postupio protivno čl. 10. Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, priopćili su iz DORH-a.

- Tereti ga se da je, iako svjestan da opisanim postupanjem ugrožava pravilan psihofizički razvoj svoje djece te svjestan da opisanim postupanjem ponižava i ugrožava svoju izvanbračnu suprugu, pa pristajući na to, učestalo ispred svoje djece vrijeđao, vikao i udarao izvanbračnu suprugu. Tereti ga se da je vrijeđao i omalovažavao svoju maloljetnu djecu te ih tjerao iz kuće na ulicu, a što je sve kulminiralo 24. rujna 2021. kada je nazvao izvanbračnu suprugu i zaprijetio joj da će ih sve usmrtiti. Opisano okrivljenikovo ponašanje izazvalo je kod izvanbračne supruge osjećaj povrijeđenosti, poniženosti i nemoći, dok je svojim ponašanjem ugrozio pravilan psihofizički razvoj svoje djece, navodi se u priopćenju zadarskog ODO-a, smatraju. 

U optužnici je predloženo produljenje istražnog zatvora protiv okrivljenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

>> VIDEO Izraelski znanstvenici: Cijepljeni s obje doze ili boosterom u zadnjih pola godine zaštićeni su od omikrona

Ključne riječi

Komentara 2

VE
velma
15:37 03.12.2021.

Kako ova glupača može radit toliku djecu sa ovakvim manijakom,pa nije ni čudo kad te ubije,pristaju na ponižavajući tretman "nevjenčanih" ,zato i prolaze ovako kod ovih primitivaca...

LI
liliZG
14:22 02.12.2021.

policija tu ništa ne može dok ih ne napadne, nadam se da su krenuli mijenjati zakon po tom pitanju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije