Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INICIJATOR TUŽBE:

'Zadovoljan sam što DORH ispituje ljude o nasipu'

Mladen Đaković
Goran Ferbežar/PIXSELL
23.08.2014.
u 08:00

Kaznenu prijavu protiv nepoznatih osoba podupire 3030 stanovnika poplavljenih mjesta

Mladen Đaković, inicijator tužbe protiv “nepoznatih osoba” koje su skrivile probijanje nasipa nedaleko od Rajeva Sela, zadovoljan je reakcijom Županijskog državnog odvjetništva nakon što im je predao kaznenu prijavu koju podupire 3030 mještana poplavljenih slavonskih mjesta.

– Mene su odmah ispitali i ja sam im rekao sve što znam o nasipu u danima prije puknuća. Djelatnici DORH-a dolaze u Rajevo Selo i ispituju ljude o njihovim saznanjima. S ljudima su razgovarali i još će razgovarati o tome što su vidjeli na dan probijanja nasipa, jesu li zamijetili nešto neobično, a posebno ih zanimaju iskazi onih koji su bili na nasipu kobnog dana. Uglavnom, zadovoljan sam s koliko je ozbiljnosti DORH prionuo ovom poslu i nadam se da će istina izaći na vidjelo – kaže Đaković.

>> 'Mi smo morali biti poplavljeni da se voda ne bi izlila u Šapcu'

>> Završetak sanacije probijenog nasipa kod Rajeva sela krajem listopada

Komentara 8

MX
Mister X
09:37 23.08.2014.

Uglavnom, zadovoljan sam s koliko je ozbiljnosti DORH prionuo ovom poslu i nadam se da će istina izaći na vidjelo – kaže Đaković.. Da se je imalo što nači več bi našli jedino ako neidu po onome sistemu koji najbolje funkcionira u RH. A to je da se sve "dokaže" i naravno presudi istina samo tek nakon 10 -15 godina nakon događaja ! ( Sanader slučaj znamo sve je tako kako "svjedoci" kažu a ne lažu!) "!!!! Svi smo krali krali krali i sve sve njemu dali zadnjoj budali ! Dokaz - je svjedoci kažu pa vljda ne lažu !

Avatar Piruška
Piruška
10:56 23.08.2014.

Nema šanse da se išta dokaže, isto kao sa NATO bombom na Kornatima od koje su izgorili vatrogasci ! Ovo je zemlja kriminala, korupcije i nepotizma !

DU
Deleted user
10:56 23.08.2014.

kakovo ispitivanje,hadeze je sanirao na domoljubni nacin i prici je kraj.zatvaraj tu bandu pljackasku , uzimaj dvorce ,kuce , jahte , i sve sto su na domoljuban nacin oteli postenim hrvatima.i sada poslije poplava huskaju osteceni narod na one koji apsolutno nemaju nista sa nasipima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije