Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatan učinak

Zaboravljate zalijevati cvijeće? Probajte problem riješiti pelenama

pelene
Foto: Screenshot
1/2
10.02.2015.
u 19:40

Ako natopite pelenu vodom i izvadite gel iz nje, dobili ste vrlo efikasno rješenje za vaše cvijeće te ga više ne biste morali zalijevati toliko često

Ne biste vjerovali kakav učinak na vaše cvijeće mogu imati obične pelene. Odnosno gel koji se nalazi u njima, a koji upija vodu.

Naime, ako natopite pelenu vodom i izvadite taj gel iz nje, dobili ste vrlo efikasno rješenje za vaše cvijeće kojim ga više ne biste morali zalijevati toliko često. Gel zadržava vodu u sebi pa će tako biljke, koje ste dosad zalijevali jednom tjedno, moći bez vode izdržati dva tjedna.

Način upotrebe je vrlo jednostavan. Natopite pelenu vodom, izvadite gel iz nje, uzmete višenamjensku zemlju za cvijeće te pomiješate istu količinu zemlje s gelom i u tu "novu" zemlju presadite svoje cvijeće.

Ista je situacija i sa pšenicom koju sijemo za Božić. Mnogima ona ne uspijeva, no nakon ovih uputa možda ćete nagodinu imati pšenicu ljepšu od onih iz trgovačkih centara ili tržnice.

>> Stvari koje niste znali o tržištu pelena

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije