Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobit će protezu

Za Luciju koja je ostala bez potkoljenice skupljeno 719.000 kuna

Lucija Fleten
Privatni arhiv
17.02.2021.
u 14:01

Nakon što ju je zahvatio "kardan" prilikom pospremanja kukuruza u dvorištu, prošla je više operativnih zahvata i amputirana joj je noga

U humanitarnoj akciji za pomoć Luciji Fleten iz međimurskog sela Cirkovljana, 22-godišnjakinjii koja je nakon nesreće u listopadu prošle godine ostala bez potkoljenice, skupljeno je 719.000 kuna. Grad Prelog je u dogovoru sa obitelji Fleten otvorio žiro račun na koji se uplaćivao novac za kupnju proteze koja će Luciji pomoći da ponovno prohoda.

Nakon što ju je zahvatio "kardan" prilikom pospremanja kukuruza u dvorištu, prošla je više operativnih zahvata i amputirana joj je noga. 

 - Kad tako mlad ostaneš bez noge, nije ti svejedno, to je ogroman šok. Zato hvala svima, i onima koji su donirali i jednu kunu, i ona mi puno znači da mi slože protezu s kojom ću moći normalno funkcionirati 90 posto, kao da imam svoju pravu nogu - rekla je Lucija. 

- Prelog je pokazao veliko srce, pokazali smo da smo svi jedna obitelj i da smo u svakom trenutku spremni pomoći svakom čovjeku - istaknuo je gradonačelnik Ljubomir Kolarek. 

Ukoliko nakon Lucijina liječenja ostane višak novca ostatak će, dodao je, Grad Prelog uplatiti u humanitarne svrhe. Nakon nesreće Lucijin otac Alojz pokrenuo je crowdfunding kampanju kojoj je bio cilj prikupiti 70.000 eura za protezu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije