Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI LABURISTI

Vuljanić: Nesposobna Vlada i Milanović rade nam odličnu promidžbu

Nikola Vuljanić
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
1/4
02.05.2014.
u 14:01

"Milanović je potpuno nesposoban u mnogim stvarima, počevši od vođenja države"

Europarlamentarac i nositelj liste Hrvatskih laburista na izborima za Europski parlament Nikola Vuljanić danas je u Karlovcu rekao da njegovoj stranci najbolju promidžbu rade premijer Zoran Milanović i njegova "nesposobna Vlada".

"Milanović je potpuno nesposoban u mnogim stvarima, počevši od vođenja države. No za promidžbu oporbe je sjajan. On jednostavno nema sluha za radnike, umirovljenike, siromašne, općenito za svoj narod", rekao je Vuljanić, izvijestili su Hrvatski laburisti.

Sanda Kolaković, kandidatkinja iz Petrinje, rekla je kako očekuje dva mandata za laburiste te kako će ti zastupnici biti pravi zastupnici socijalne pravednosti, a ne produžena ruka krupnog kapitala.

"Laburisti će se zalagati za promjene u odnosu rada i kapitala te za smanjenje utjecaja bankarskog sektora", rekla je Kolaković.

>> Vuljanić: Zoran Milanović izgubljen je u svemiru

Komentara 3

KI
Kissinger
14:16 02.05.2014.

moj vuljaniću,ti i tvoja sindikalna ekipa ako pređete izborni prag tražite pravog koalicionog partnera.glede svemira ,ti nisi izgubljen već zaboravljen slučaj.

OD
otac_domovine
14:33 02.05.2014.

Ne postoji besmislenija stranka u Hrvatskoj od Laburista nakon što su prijedlogom ustavnih promjena de facto htjeli ukinuti referendum. Za njih može glasovati samo intelektualna sirotinja.

DE
Dejan1000
15:28 02.05.2014.

Laburisti su mozda jedina prava ljevica u Hrvatskoj. SDP mi vise lici na neku komunisticku stranku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije