Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u newyorškoj kavani

Vuk Jeremić Novakovu pobjedu slavio prevrtanjem stolova

\'Serbia\'s Minister of Foreign Affaires Vuk Jeremic answers to journalists\' questions during a news conference at the Cernin\'s Palace in Prague, Czech Republic, on Friday, Nov. 14, 2008. (AP Photo/
Foto: Pixsell
1/3
13.11.2012.
u 11:07

– Prevrnuli stolove u kafani na Pedesetoj i Tridesetoj, Nole prvak svijeta! – tvitao je Jeremić ubrzo nakon pobjede

Veliki trijumf Novaka Đokovića nad Rogerom Federerom u završnom Mastersu koji se odigrao u londonskoj O2 areni na svoj način proslavio je i predsjednik Glavne skupštine UN-a Vuk Jeremić. Ujedno i predsjednik Teniskog saveza Srbije, Jeremić je, navodi Blic, prijenos meča pratio u jednoj newyorškoj kavani, a Novakovu pobjedu ''začinio'' je prevrtanjem stolova kojim se kasnije pohvalio i na svom Twitter-profilu.

– Prevrnuli stolove u kafani na Pedesetoj  i Tridesetoj, Nole prvak svijeta! – tvitao je Jeremić ubrzo nakon pobjede što je izazvalo čuđenje među njegovim sljedbenicima koji su izrazili bojazan da bi zbog tog poteza mogla ''nastati bruka'' te da bi ga mogli privesti newyorški plavci.

– Rekoh vam, gazda je White Anglo-Saxon Protestant iz Alabame... Ali draga mu je Srbija, za razliku od nekih...Kažem  vam, gazda Amer je prvi prevrnuo stol i vikao da je 'all on the house'. A od vas je za predsjedavanje Srbije UN-om otišlo 0,18 eura hahaha. Ameri su s nama prevrtali, oni su bili još radikalniji. Eto, za one koji se toliko brinu. Pozdrav iz NY, slave navijači svih rasa. Ljudi, odoh da radim, bilo mi je veliko zadovoljstvo čavrljati sa svima vama. Long live Nole, long live Serbia!! Pozdrav iz UN HQ – poručio je Jeremić ostalim tviterašima.

>>Vuk Jeremić 2016. godine glavni tajnik UN-a?

Komentara 21

CV
crna vrana
11:28 13.11.2012.

I ovaj je predsjedavajući Generalne skupštine UN-a !? Gospe sinjska, ovakvav primitivizam se ne viđa često na tim političkim razinama.

MA
maria
11:29 13.11.2012.

A što reći...Slavili smo i mi i slavit ćemo opet, ako Bog da! Samo nadam se ne ovako primitivno! U svakom slučaju čestitke Đokoviću, zaslužio je!

IV
IvaHorvath
11:24 13.11.2012.

Srpska posla / Primitivac. Inace, Prvaku cestitke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije