Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manevar srbijanskog predsjednika

Vučić želi i ove tragedije iskoristiti za dodatno učvršćivanje vlasti

08.05.2023.
u 06:57

Dok sam živ, borit ću se sa svima vama protiv najgoreg ološa koji svoju jedinu političku šansu vidi u tragediji Srbije, poručuje Vučić

Komentara 4

PR
prajdali100
08:34 08.05.2023.

Čovjek je u vrijeme tragedije imao dva obraćanja na tv zaredom.Treće je imao sinoć na PTC- u a četvrto je večeras valjda na Hepi- u.Koja je to patologija ? Bolesno.

DO
Domovinskirat
08:57 08.05.2023.

Svatko ima ime i prezime. Koje je ime ovom ?

DU
Deleted user
12:17 08.05.2023.

Ovi naši pristupi problemu stvar pojednostavljuju, a skoro da se svode na ono i neka im. Tako im treba, a zaboravlja se da se to isto može sutra dogoditi i ovdje. Ima to veze sa dostupnbošću oružja, ali prvenstveno sasa zapuštenošću djece i maldih generacija i to odgojno. prvenstveno je problem kućnog odgoja i roditelja, ali na žalost danas internet, mediji, igrice imaju u odgoju značajniju ulogu od roditelja. Roditelji nisu uzor. Uzor su vršnjaci i to oni rubnog ponašanja, a roditelji nakon posla koji na žalost rijetko traje samo 8 sati. Doma dolaze iscrpljeni, a nerijetko još moraju raditi i kod kuće i ne maju previše vremena za djecu, a i ova to više manje jedva dočekaju pa se okrenu mobitelima, tabletima i tako dalje. Ja sam svom djetetu pred spavanje čitao ili pričao priče, a spavati se išlo iza crtića prije dnevnika. Danas to jasno je teško izvodljivo i moram priznati da se divim svima onima koji se danas odluče imati djecu. Zašto ? Zato što na odgoj te djece roditelji imaju puno manje utjecaja nego ranije i tu je srž problema. Ne odgajaju djecu učitelji, psiholozi, psihijatri i što ja zna tko. Djecu se prvenstveno odgaja doma. Sve to u Srbiji nije drugačije nego ovdje i uglavnom u čitavom tzv zapadnom svijetu, a zato to sve i je tako kako je i sve se sutra može dogodite kod nas. Zato ne likujmo tuđoj nesrteći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije