Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'LOV NA VJEŠTICE'

Vučić u problemima: Sumnja se da mu je sin (22) povezan s mafijom

Serbian President Aleksandar Vucic attends an interview with Reuters in Belgrade
Foto: MARKO DJURICA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
13.06.2020.
u 13:21

Novinarka nezavisnog istraživačkog portala Krik fotografirala je Danila Vučića prošle srijede u beogradskom lokalu u društvu dobro poznatog nogometnog huligana.

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić našao se pod pritiskom zbog sumnje da je sin Danilo povezan s mafijom, prenosi njemačka novinska agencija dpa. 

Najmoćniji političar u zemlji već se dva dana žali na navodni "lov na vještice" protiv njegova  22- godišnjeg sina.

"Moji politički oponenti ne mogu me poraziti idejama i programima, pa me pokušavaju slomiti psihički napadajući moju obitelj", požalio se u petak navečer na državnoj televiziji TV Prva.

Novinarka nezavisnog istraživačkog portala Krik fotografirala je Danila Vučića prošle srijede u beogradskom lokalu u društvu dobro poznatog nogometnog huligana.

Skupina s kojom je bio gledala je prijenos derbija između Crvene zvezde i Partizana.

Mladi Vučić viđen je s Aleksandrom Vidojevićem barem tri puta u prošlosti. Traju policijske istrage o Vidojevićevoj navodnoj pripadnosti crnogorskom mafijaškom klanu koji djeluje na međunarodnoj razini.

Vidojević vodi navijačku skupinu Partizana "Janjičari" koju se redovito povezuje s nasiljem i vandalizmom.

Predsjednik Vučić branio je Vidojevića: "Taj mladić nikad nije bio optužen za djela povezana s drugom, samo za tučnjavu, no nikad nije osuđen ni za to", rekao je u sat i pol dugačkom televizijskom intervjuu.

Parlamentarni i općinski izbori trebaju se u Srbiji održati 21. lipnja, s Vučićevom desničarskom Srpskom naprednom strankom (SNS) kao jasnim favoritom. 

Dio opozicije bojkotira izbore. Kritičari optužuju Vučića da je represijom i zloupotrebom vlasti eliminirao mogućnost slobodnih izbora.

S obzirom na to da Vučić također kontrolira većinu medija, ne očekuje se da će mu naškoditi sinovljeve afere. 

Komentara 5

DU
Deleted user
13:27 13.06.2020.

Politicar povezani s mafijom?! Ma nemoguce!? 🤣 😂

BE
Bemvamnick
18:33 13.06.2020.

Vi baš ne možete bez Vučića , a? Šta vas tačno boli ?

Avatar ПредседникЧетничкеОмладине
ПредседникЧетничкеОмладине
19:23 13.06.2020.

Klevecu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije