Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'OSMISLILI SU CIJELU AKCIJU'

Vučić: Što bi bilo u EU-u da izmislimo da je Plenković tukao zarobljenike? Kakav bi to skandal bio?

EU and Western Balkans leaders meet in Brussels
Foto: JOHANNA GERON/REUTERS
1/6
25.07.2022.
u 13:05

Za mene je u Hrvatskoj važan Jasenovac, Jadovno, Smiljane… To je ono kad su Teslu proglasili Hrvatom iako s hrvatskom veze nema. Kao da mi kažemo da smo nastavljači Zapadnog rimskog carstva jer imamo 17, 18 rimskih imperatora koji su rođeni na teritoriju Srbije, nemojte molim vas - rekao je.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio je u Šapcu most preko Save u okviru projekta izgradnje autoceste Ruma-Šabac. Vučić je tamo govorio i neuspjelom dolasku u Jasenovac.

- Što mislite zašto su u javnost puštali one sramotne priče iz Petrinje želeći me uplašiti, da kažem da mi ne pada napamet ići u Jasenovac? Pogledajte tajming. Što bi bilo u EU-u da izmislimo da je Plenković tukao zarobljenike i radio ne znam što, kakav bi to skandal bio? Oni su to ne samo izmislili, nego osmislili cijelu akciju misleći da će moći proizvesti učinak kod mene, uplašiti me da ne tražim odlazak u Jasenovac - kazao je Vučić, prenosi N1.

- Što se tiče njihovih tabloida punih Srba koji hvale Dubrovnik, Rovinj i drugo, u pravu su ljudi, imaju ih pravo hvaliti, a mene ne zanima ni Dubrovnik ni Rovinj i ne sramim se to reći usprkos desetinama tisuća Srba koji samo o Dubrovniku i Rovinju pričaju - rekao je Vučić.

Kazao je kako njegov posao nije 'dodvoravati se ovdje nikome, a tamo još manje'.

- Za mene je u Hrvatskoj važan Jasenovac, Jadovno, Smiljane… To je ono kad su Teslu proglasili Hrvatom iako s hrvatskom veze nema. Kao da mi kažemo da smo nastavljači Zapadnog rimskog carstva jer imamo 17, 18 rimskih imperatora koji su rođeni na teritoriju Srbije, nemojte molim vas - rekao je.

Komentara 64

Avatar NasaPosla
NasaPosla
13:26 25.07.2022.

Govor u Glini i sudjelovanje u opsadi Sarajeva ne trebamo izmišljati.Naravno,riječ je o Vučiću.Tko je ono spominjao,koliko će ubiti muslimana,za svakog poginulog Srbina?

KO
koraknaprijed
13:25 25.07.2022.

Tesla je samo jednom i zivotu bio u Srbiji dva dana,Matica Srpska je 2 puta odbila stipendiju Tesli ,znači niste željeli ji čuti ni znati za njega. Što se tiče zatvorenika i zločina,1991 Vucicevi istomisljenici,Seselj,Mladić itd su protjerali ili pobili 95% Hrvata na području Krajine.CINJENICE.

DU
Deleted user
13:41 25.07.2022.

Vi svojatate Noleta (Novaka Đokovića), a uopće nije Srbin. Tata mu je Crnogorac, a majka Hrvatica!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije