Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIO I KAD ĆE ZAHLAdnjenje

Vakula najavio proljetni ugođaj: Slijedi nam još toplije vrijeme

Građani u šetnji Siskom
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
05.01.2018.
u 10:50

Tek potkraj sljedećeg tjedna imat ćemo temperaturu prigodnu za ovo doba godine.

Sljedećih dana očekuje nas još toplije vrijeme nego početkom godine. Tako će srednja temperatura zraka, a i srednja najviša i najniža dnevna, u većini Hrvatske biti blizu rekordne za početak siječnja u znanoj nam povijesti mjerenja, javlja Zoran Vakula za HRT, najavivši proljetni ugođaj.

Sljedećih dana na Jadranu još valovitije i vjetrovitije, osobito u nedjelju i ponedjeljak. Jugo, često jako, ponegdje i olujno, otežavat će prometovanje. Temperatura će biti iznadprosječno visoka za početak siječnja, osobito tijekom noći i jutra, kada će biti samo malo niža nego danju. Podjednako toplo rano poslijepodne bit će i u većini unutrašnjosti.

Tek potkraj sljedećeg tjedna imat ćemo temperaturu prigodnu za ovo doba godine. Za razliku od prošlogodišnjeg siječnja, u ovom imamo gotovo proljetni ugođaj umjesto zimskog.

Građani u šetnji Siskom
1/24

Komentara 5

Avatar Maribor
Maribor
10:54 05.01.2018.

Sljedećih dana očekuje nas još toplije vrijeme, još više ogromnih kazni za hrvatske ribare u Piranskom zaljevu i približavanje prokletoj sudbini kada čemo uz početak turističke sezone na toplom vremenu skinuti gaće i potišteno zamoliti susjede Slovence da brze puštaju europske turiste na naš balkan i naše ribare da prodaju robu u Trstu.

PR
prajdali100
11:59 05.01.2018.

Indijanci pocinju sjeći šumu,eto zime.

HR
hromcan
11:59 05.01.2018.

Još malo i EU če pritisnuti Hrvatsku da prihvati arbitražu jer Hrvatska je bila a i bude igrala kako ovi birokrati iz EU kažu. A naši političari nemaju svoj ja tj. oni plešu kako ovi iz EU sviraju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije