Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLJEDICE RATA

Vrijeme jeftine hrane prošlo je zauvijek: Namirnice će postati oružje, ali pod čijom kontrolom?

08.04.2022.
u 19:37

Rat u Europi poremetio je trajno svjetska tržišta. Rusija i Ukrajina zajedno opskrbljuju više od 25% svjetskog izvoza pšenice, gotovo 20% izvoza kukuruza i 80% izvoza suncokretovog ulja. Izvoz je ograničen pa se zemlje diljem svijeta pitaju hoće li iduću sezonu imati što sijati i jesti? Hrane će svakako biti ali do nje neće moći svatko. U iscrpnoj analizi pročitajte zašto.

Komentara 45

DA
Day
19:44 08.04.2022.

Vidim ovi pretili iz večernjaka se najviše brinu za hranu,jedva stanete na sliku za profil.

ČI
Čilipi
20:33 08.04.2022.

Koje gluposti hrane ima u izobilju pa ne hrani rusija i Ukrajina cjeli svjet zapadna oligarhija želi konačnu moć vidi se iz svemira

Avatar Bill Carson
Bill Carson
19:42 08.04.2022.

Svi stalno pričaju da su lijepa vremena prošla. Od kada sam živ nikada nisam osjetio lijepa vremena. Pomalo nepoštena situacija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?